23.05.2015 

/ Jaa

Trevian yhteistyöhön Commerz Realin kanssa

Trevian Asset Management Oy on iloinen voidessaan ilmoittaa uudesta yhteistyösopimuksesta saksalaisen Commerz Real AG:n kanssa. Yhteistyö koskee osaa Commerz Realin Suomessa manageeramia kohteita, joiden vuokrausvastuu siirtyy sopimuksen myötä Trevianille. Commerz Realilla on maailmanlaajuisesti hallinnoitavana varoja yli 32 miljardin euron arvosta ja yli 40 vuoden kokemuksella.

”Näemme yhteistyön Euroopan suurimpiin kuuluvien kiinteistösijoittajien kanssa luottamuksenosoituksena Trevianin ammattitaitoa kohtaan. Yhteistyö vahvistaa myös asemaamme Suomen johtavien kiinteistövarainhoitajien joukossa”, kommentoi Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:

Reima Södervall, toimitusjohtaja, partneri, p. +358 50 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
Lorenz Merk, Investment Manager, partneri, p. +358 40 820 9496, email: lorenz.merk@trevian.fi
____________________________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 750 M€ kiinteistövarallisuus.