04.10.2013 

/ Jaa

Trevian vahvistaa Investment Management –liiketoimintaansa

Haastavassa markkinatilanteessa, jossa perinteiset menettelytavat eivät toimi, on tarve yksilöllisille ratkaisuille ja uusille lähestymistavoille. Tästä johtuen Trevian vahvistaa resurssejaan ja panostaa Investment Management -liiketoimintaansa nimittämällä Lorenz Merkin partneriksi.

”Olemme iloisia saadessamme Lorenzin vahvistamaan tiimiämme. Erityisesti hänen pankkitaustansa ja kokemuksensa sijoitustoiminnasta yhdessä kansainvälisen verkoston ja taustan kanssa täydentävät erittäin hyvin Trevianin erinomaista paikallistuntemusta sekä strukturointi- ja kiinteistövarainhoito- osaamista. Haastavasta markkinaympäristöstä huolimatta uskomme, että jokaiseen kiinteistösijoitustilanteeseen löytyy ratkaisu, olipa kyseessä sitten velkarahoituksen tai oman pääoman saatavuuskotimaisilla tai kansainvälisillä markkinoilla. Lorenzin ollessa osa tiimiämme, voimme tarjota entistäkin laajemman ja paremman ymmärryksen asiakkaidemme yksilöllisiin tilanteisiin ja tarpeisiin ja näin päästä parempiin tuloksiin.” toteaa Trevian-konsernin hallituksen puheenjohtaja Reima Södervall.

Lorenz Merk on työskennellyt pohjoismaisten kiinteistösijoitus- ja kiinteistörahoitusmarkkinoiden parissa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Ennen liittymistään Trevianiin hän toimi Investment Directorina HGR Property Partners Oy:ssä vastaten kiinteistökauppojen rahoitus- ja strukturointitoiminnasta sekä kansainvälisistä sijoittajasuhteista. Sitä ennen hän vastasi pohjoismaisesta rahoitustoiminnassa DG HYP –pankissa Hampurissa Saksassa, jota edelsivät useat työtehtävät HSH Nordbankin kiinteistörahoitustoiminnoissa Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

Lisätietoja:
Lorenz Merk, Investment Management, Partner, puh 040 820 9496, email: lorenz.merk@trevian.fi
Stefan Söderholm, Investment Management, Partner, puh 041 535 5144, email: stefan.soderhom@trevian.fi
Reima Södervall, hallituksen puheenjohtaja, puh 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
_____________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on suomalainen toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitopalveluja tuottava yritys, joka toimii Suomen markkinoilla. Trevian perustettiin vuonna 2012 ja sen omistaa yrityksen avainhenkilöt. Trevian tuottaa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti optimoitujan kiinteistösijoitustuotteita. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti kiinteistörahastoille, institutionaalisille sijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hoidettavanaan yli 400 M€ kiinteistövarallisuus.