11.05.2022 

/ Jaa

Trevian sopimukseen Pasilan legendaarisen Ison Pajan kiinteistövarainhoidosta

Trevian Asset Management on allekirjoittanut sopimuksen Ison Pajan toimistotalon kiinteistövarainhoidon tehtävien hoidosta. Vuonna 1993 valmistunut Iso Paja on yksi läntisen Pasilan legendaarisimmista maamerkeistä. Trevianin ja kiinteistön omistajien yhteistyö tähtää arkkitehtuurisesti ainutlaatuisen Ison Pajan jatkokehittämiseen sekä käyttäjäkokemuksen elävöittämiseen.

Trevianin uusia yhteistyökumppaneita ja Ison Pajan omistajia ovat Yleisradion Eläkesäätiö, joka osti kiinteistön Yleisradiolta vuonna 2016, sekä Apteekkien Eläkekassa ja Suomen Ässä-Asunnot Oy. Vuoteen 2017 saakka Iso Paja palveli Yleisradion päärakennuksena. Iso Paja muistetaan nimenä mm. Yleisradion vaalivalvojaisista, jotka järjestettiin rakennuksen tiloissa yli 15 vuoden ajan. VR Groupin pääkonttorina rakennus on toiminut vuodesta 2018 lähtien.

Rakennuksessa on vuokrattavaa toimitilaa n. 18 000 m2 ja sille on myönnetty ekotehokkuutta mittaava BREEAM-luokitus. Trevian vastaa jatkossa Ison Pajan vuokrauksesta ja kiinteistön kehittämisestä yhteistyössä kiinteistön omistajien kanssa.

”Iso Paja on meille vaikuttava kohde. Kiinteistö on sijainniltaan ja arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen, ja merkittävä osa tehtäväämme varainhoitajana on elävöittää sitä edelleen työn uudet haasteet huomioiden. ESG-työn jatkaminen ja prosessien selkeyttäminen ovat keskeisiä kehityskohteita. Ennen kaikkea tehtävämme on huolehtia kiinteistöstä niin täysipainoisesti, että omistajien omat resurssit vapautuvat kiinteistöhallinnoinnista heidän omiin ydintoimintoihinsa”, kertoo liiketoimintajohtaja Elisa Loitto Trevian Asset Managementista.

Työpäiväkokemuksen elementit tulevat olemaan suuressa roolissa Trevianin tukiessa omistajaa tulevien muutosten suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Työpäiväkokemus on Ison Pajan kehitystyön keskiössä, kuten myös vuorovaikutuksen tukeminen – niin, että rakennukseen on aina hyvä tulla. Ammattitaitomme kiinteistövarainhoitajana painottuu toimistotilojen kehittämisen lisäksi kiinteistöjen yleisten valmiuksien vahvistamiseen hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden mahdollistajina, sanoo asset manager Mari Mannila Trevianista.

”Iso Paja on tunnettu aktiivisen keskustelun paikkana myös toimistotilojen ulkopuolella. Haluammekin kehittää Isoa Pajaa paitsi työskentelytehokkuuden ja kiinteistöhallinnoinnin prosessien myös yhteisöllisyyden ja käyttäjäkokemuksen osalta. Tässä tehtävässä luotamme Trevianin asiantuntijuuteen ja laadukkaaseen työotteeseen, vastuullisuustavoitteita unohtamatta”, kertoo Apteekkien Eläkekassan edustaja Antti Jäntti.


Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä lähes miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi


Lisätietoja:

Elisa Loitto

Elisa Loitto

+358 50 390 1581

elisa.loitto@trevian.fi

Elisa Loitto

Elisa Loitto

+358 50 390 1581

elisa.loitto@trevian.fi