22.05.2015 

/ Jaa

Trevian nimitti kaksi uutta Asset Manageria ja avasi uuden toimipisteen Mikkeliin

Trevian Asset Management Oy on jälleen vahvistanut osaamistaan kahdella uudella Asset Managerilla, kun Erkka Enomaa ja Olli-Pekka Randelin aloittivat yrityksen palveluksessa maaliskuussa.

Erkka Enomaa siirtyi Trevianin palvelukseen kiinteistösijoitusyhtiö Spondalta, jossa hän työskenteli aiemmin kauppakeskusyksikössä vuokrauspäällikkönä. Erkka tuo Trevianille kauppakeskusosaamisen lisäksi vuokralaisnäkökulmaa, sillä hänellä on yli kymmenen vuoden kauppiaskokemus Bestseller-ketjusta sekä useasta suomalaisesta kauppakeskuksesta.

Olli-Pekka Randelin työskenteli 90-luvun lopulta vuoteen 2005 Tapiola ryhmän kiinteistösijoituspalveluissa, jonka jälkeen hän siirtyi kiinteistö- ja toimitilavälitysalan yrittäjäksi. Olli-Pekan vahvan aluetuntemuksen ja laajan yhteistyöverkoston myötä Trevian vahvistaa merkittävästi paikallisasiantuntemustaan Itä-Suomessa ja avaa uuden toimipisteen Mikkeliin.

Lisätietoja:

Reima Södervall, Toimitusjohtaja, Partner, p. +358 50 362 7400, reima.sodervall@trevian.fi

Erkka Enomaa, Asset Manager, p. +358 50 514 8102, erkka.enomaa@trevian.fi

Olli-Pekka Randelin, Asset Manager, p. +358 44 022 5372, olli-pekka.randelin@trevian.fi
______________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 750 M€ kiinteistövarallisuus.