31.01.2017 

/ Jaa

Trevian myy vähittäiskauppakiinteistöjä yli 34 miljoonalla eurolla

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoimat liiketilarahastot Trevian Retail I Ky ja Trevian Retail II Ky ovat tänään 31.1.2017 solmitulla kaupalla myyneet kuusi vähittäiskauppakohdetta Sirius Fund II -rahastolle.

Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun lisäksi Suomen suurimpien kaupunkien kasvualueilla ja ovat vuokrattuina S- ja K-ryhmän vähittäiskaupoille, suurimpana Savonlinnan Citymarket.

Portfolion myyntihinta oli yli 34 miljoonaa euroa vastaten ostajalle 6,0-6,5 prosentin tuottovaadetta kohteesta riippuen.  Nyt myytyjen kohteiden jälkeen rahastojen kiinteistökohteiden yhteenlaskettu markkina-arvo on yhä yli 110 miljoonaa euroa. Rahastot kirjaavat kaupasta yhteensä yli 10 miljoonan euron voiton.

”Olemme erittäin tyytyväisiä tänään tekemäämme kauppaan Siriuksen kanssa. Kauppa on osoitus Trevianin aktiivisen asset managementin tuottamasta kiinteistöjen arvonnoususta”, toteaa Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall.

Myyjän neuvonantajana kaupassa toimi Roschier .

Lisätietoja:

Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi

_____________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 600 M€ kiinteistövarallisuus.