02.06.2016 

/ Jaa

Trevian luo liikekiinteistöille paikallista arvonnousua merkittävillä vuokraussopimuksilla

Verkkokauppa.com ja XXL hakevat jatkoa vahvalle kasvulleen Suomessa Trevianin kiinteistövarainhoitopalvelujen toteuttamien liikekiinteistöjen pitkäkestoisten vuokraussopimusten kautta.

Trevian Asset Management Oy on neuvotellut kaksi merkittävää liikekiinteistöjen vuokraussopimusta, jotka koskevat Verkkokauppa.com:in Pirkkalan megamyymälän laajennusta sekä uuden XXL Sports & Outdoor:in tavaratalon avaamista Lahteen.

Tampereen seudulla sijaitseva Verkkokauppa.com:in Pirkkalan megamyymälä on avattu vuonna 2006 Trevianin kiinteistövarainhoidon hallinnoimaan kauppakeskus Veskaan, johon liiketilojen laajennus toteutetaan myös. Uusi laajennettu myymälä tulee olemaan pinta-alaltaan lähes 5 000 m2. ”Olemme sitoutuneet palvelemaan kasvavaa Tampereen seudun asiakaskuntaamme toimiviksi koetuissa kauppakeskus Veskan tiloissa. Pitkäaikainen vuokraussuhde hyvässä kiinteistössä auttaa luomaan pitkäaikaisia asiakassuhteita”, kuvailee Jussi Tallgren, Verkkokauppa.com:in talousjohtaja.

Norjalainen urheilukauppaketju XXL on tuplannut lähiaikoina myymälämääränsä Suomessa. Viime vuoden aikana XXL:n liikevaihdon kasvu Suomessa oli 183 %, ja nyt ketju onkin jälleen etsinyt liiketiloja uusilta paikkakunnilta kasvun vahvistamiseksi. Trevianin kiinteistön omistajan edustajana neuvotteleman sopimuksen myötä Lahden XXL-tavaratalo tullaan avaamaan nyt vuokrattuihin tiloihin vuoden 2016 aikana. ”Uuden tavaratalon avaaminen tulee luomaan paitsi meille kasvua, myös kymmeniä uusia työpaikkoja Lahden seudulle. Hyvät liiketilat tuovat toiminnallemme lisäarvoa, sijainnin lisäksi tähän vaikuttaa suuresti myös kiinteistön hallinnointi”, toteaa XXL:n maajohtaja Toni Stigzelius.

Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervallin mukaan kiinteistökohteiden vuokraus on yksi yrityksen tärkeimmistä kiinteistövarainhoitopalvelun osa-alueista. Myös kohteiden arvon kannalta onnistunut vuokraustoiminta on keskeisin tekijä. ”Lahden ja Pirkkalan kaltaisten kohteiden osalta on hienoa huomata, kuinka eri osapuolten tarpeet kohtaavat liikekiinteistöjen vuokrausneuvotteluissa. Liikekiinteistöjen laajamittainen käyttöaste sekä hyvät ja sitoutuneet vuokralaiset paitsi elävöittävät seutua paikallisesti mutta nostavat myös itse kohteiden arvoa”, Södervall kertoo.

___________________________________________________________________________
Lisätietoja:  
Reima Södervall, CEO, puh 050 362 7400, sähköposti: reima.sodervall@trevian.fi
Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.