04.12.2014 

/ Jaa

Trevian laajentaa asset management -liiketoimintaansa Norjaan

Trevian lähtee Norjan kiinteistösijoitusmarkkinoille yhdessä H.I.G. Capitalin kanssa

Sijoitusyhtiö H.I.G. Capital on hankkinut uuden kiinteistöportfolion Norjasta. Portfolio koostuu 16:sta ruoka- ja vähittäiskaupasta, joissa vuokralaisina toimivat kaksi Norjan johtavaa vähittäistavarakaupan ketjua. Trevian Asset Management avusti H.I.G. Capitalin yhteistyökumppanina transaktion toteutuksessa ja rahoituksen järjestämisessä sekä vastaa kohteiden varainhoidosta Norjassa.

“Olemme hyvin tyytyväisiä, että menestyksekäs yhteistyömme H.I.G. Capitalin kanssa vahvistuu entisestään ja meillä oli mahdollisuus laajentaa toimintaamme Norjan kiinteistösijoitusmarkkinoille heidän kanssaan. Olemme kiitollisia H.I.G. Capitalin osoittamasta luottamuksesta Treviania kohtaan” toteaa Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:

Reima Södervall CEO, Trevian Asset Management Oy, Telephone: +358 50 362 7400, E-mail: reima.sodervall@trevian.fi
Stefan Söderholm Investment Manager, Partner, Trevian Asset Management Oy, Telephone: +358 41 535 5144, E-mail:stefan.soderholm@trevian.fi

_________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yhteensä noin 800 M€ kiinteistövarallisuus.

H.I.G. Capital on johtava globaali sijoitusyhtiö, jolla on hallinnoitavanaan yli 17 miljardin euron omaisuus. Miamissa päämajaansa pitävällä yhtiöllä on useita toimipisteitä Yhdysvalloissa sekä kumppanitoimistoja Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. H.I.G on erikoistunut mm. kasvuyritysten sekä menestyvien tuotanto- ja palveluyritysten pääomittamiseen ja toimivan johdon yritysostoihin. Vuonna 1993 perustettu H.I.G. on toimintansa aikana investoinut yli 200 yritykseen ympäri maailmaa. Yhtiön tämänhetkinen portfolio sisältää yli 100 yritystä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 22 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa http://higcapital.com.