11.06.2014 

/ Jaa

Trevian kasvattaa hoivakiinteistösijoitustoimintaansa uudella 140 M€:n rahastolla

Trevian Asset Management Oy on 18.6.2014 perustanut uuden Trevian Care II Ky –nimisen kiinteistöpääomarahaston. Trevianin ensimmäinen hoivakiinteistöihin sijoittava kiinteistöpääomarahasto Trevian Care I Ky on myynyt kaikki sijoituskohteensa alle vuoden omistusajan jälkeen eikä tule enää tekemään uusia sijoituksia. Rahasto on tuottanut kotimaisille institutionaalisille sijoittajilleen yli 9 %:n tuoton. Trevian jatkaa hoivakiinteistöliiketoimintaansa nyt perustetulla uudella rahastolla.

Trevianin ensimmäisen hoivarahaston sijoittajat jatkavat myös Trevian Care II Ky:ssä ja heidän lisäkseen rahastoon tavoitellaan sijoittajiksi myös muita kotimaisia institutionaalisia sijoittajia. Rahaston toinen closing pidetään sijoittajille syksyllä 2014. Trevian Care II Ky:n strategiana on sijoittaa kotimaisiin hoiva-alan, päiväkotien ja julkisten palvelujen käytössä oleviin kiinteistöihin ja rakentaa siten noin 140 miljoonan euron arvoinen kiinteistöportfolio. Perustamisensa yhteydessä Trevian Care II Ky on hankkinut arvoltaan noin 20 miljoonan euron kiinteistösalkun.

”Trevian näkee hoivakiinteistöissä edelleen merkittävät investointimahdollisuudet ja -tarpeet. Hoiva-alan liiketoiminta kasvaa Suomessa nopeasti ja tarve uusille investoinneille on suuri. Haluamme omalla panoksellamme olla mukana kehittämässä ja tukemassa hoivaliiketoiminnan kasvumahdollisuuksia ja –tarpeita yhteistyössä alan yritysten ja kuntien kanssa. Nyt perustettu rahasto antaa kotimaisille instituutioille vaivattoman ja tehokkaan mahdollisuuden kanavoida investointejaan hoivakiinteistöihin ”, toteaa Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 5497490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 550 M€ kiinteistövarallisuus.