10.02.2014 

/ Jaa

Trevian Care I –rahasto osti hoivakotikiinteistön Kouvolasta

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care I Ky on ostanut 31.1.2014 tehdyllä kaupalla hoivakotikiinteistön Kouvolasta. Kohde on valmistunut tammikuussa 2014 ja sen toteutti Rakennustoimisto Rasto Oy. Kouvolassa Kuusankosken keskustassa sijaitseva kiinteistö on vuokrattu Mehiläinen Oy:lle ja siinä toimii ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikkö Kustaankoti, jossa on 66 hoivapaikkaa.

Hankittu kohde täydentää hyvin rahastomme kiinteistösalkkua, sillä Kustaankodin kiinteistö on vasta valmistunut ja vuokrattu pitkäaikaisella vuokrasopimuksella Mehiläisen kanssa”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

Trevian Care I -rahaston tavoitekoko on yli 200 M€. Tavoitteena on näin muodostaa Suomen suurin hoiva-alan kiinteistöihin sijoittava kiinteistöpääomarahasto. Rahastoa tullaan kasvattamaan ostamalla markkinoilta uusia hoiva-alan kiinteistöjä tai portfolioita. Trevian Care I – kiinteistöpääomarahaston taustalla on suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

 Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 5497490, email: maria.soderman@trevian.fi

Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi

________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 500 M€ kiinteistövarallisuus.