28.10.2013 

/ Jaa

Trevian Care I –rahasto ostaa kolme hoivakotikiinteistöä YIT:ltä

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care I Ky on allekirjoittanut 25.10.2013 sopimukset kolmen hoivakotikiinteistön hankkimisesta YIT Rakennus Oy:ltä. Kohteet ovat uudishankkeita ja sijaitsevat Keravalla, Vantaalla ja Espoossa. Vantaan ja Keravan kohteet ovat rakenteilla ja Espoon hanke on tarkoitus käynnistää vielä tämän vuoden aikana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Trevian Care I -rahaston uusiin hankintoihin. Hankittavat kiinteistöt noudattavat hyvin rahaston sijoitusstrategiaa, sillä kohteet on vuokrattu pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, jossa on kasvava kysyntä hoivapalveluille sekä laadukkaille hoivakiinteistöille”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

Trevian Care I -rahaston tavoitekoko on yli 200 M€. Tavoitteena on näin muodostaa Suomen suurin hoiva-alan kiinteistöihin sijoittava kiinteistöpääomarahasto. Rahastoa tullaan kasvattamaan ostamalla markkinoilta uusia hoiva-alan kiinteistöjä tai portfolioita. Trevian Care I – kiinteistöpääomarahaston taustalla on suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 5497490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi

___________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 400 M€ kiinteistövarallisuus.