17.02.2014 

/ Jaa

Trevian Care I Ky myy 100 miljoonan euron portfolion

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care I Ky on allekirjoittanut sopimuksen hoivakiinteistöportfolion myymisestä ruotsalaiselle Hemsö Fastighets AB:lle. Myytävä portfolio käsittää 15 hoivakiinteistöä yhteisarvoltaan noin 100 miljoonaa euroa. Lopullinen kauppa on tarkoitus toteuttaa maaliskuussa 2014. Trevian jatkaa hoivakiinteistörahastoliiketoimintaansa myös kaupan jälkeen.

”Portfolion myynti on esimerkki Trevianin menestyksekkäästä strategiasta hallinnoida rahastoja aktiivisesti joustavin ostoin ja myynnein. Myydyt kiinteistöt on vuokrattu pitkäaikaisin vuokrasopimuksin kuntien sekä suurimpien hoivaoperaattorien kanssa, joten olemme tyytyväisiä voidessamme luovuttaa kohteet Hemsön kaltaiselle pitkäaikaiselle omistajalle”, kertoo Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Kaupassa Trevian Care I Ky:n neuvonantajina toimivat Roschier ja Tenzing.

Lisätietoja:
Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 5497490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 500 M€ kiinteistövarallisuus.