12.09.2014 

/ Jaa

Trevian Asset Management Oy toisella sijalla Euromoneyn kyselyssä

Trevian Asset Management Oy on valittu kansainvälisen Euromoney-lehden Real Estate Awards 2014 –kyselyssä Suomen toiseksi parhaaksi toimijaksi kiinteistöalan Investment Managers -kategoriassa. Nordic & Baltics -alueella Trevianin sijoitus samassa kategoriassa oli kymmenes. Tulokset perustuvat kyselyyn, jonka vastaukset on kerätty kiinteistö- ja rahoitusalan johtavilta toimijoilta maailmanlaajuisesti. Trevian osallistui kyselyyn ensimmäistä kertaa.

”On hienoa saada tällainen tunnustus heti Trevianin ensimmäisen toimintavuoden jälkeen ja olemme erittäin iloisia, että markkinoilla arvostetaan Trevianin tapaa toimia ”, toteaa Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
__________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suun-nattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 570 M€ kiinteistövarallisuus.