05.11.2013 

/ Jaa

Trevian Asset Management Oy ostaa 41 kohdetta sisältävän kiinteistöportfolion

Trevian Asset Management on perustanut Trevian Retail II Ky -nimisen kiinteistöpääomarahaston ja ostaa luxemburgilaiselta MK European Capital Partners –yhtiöltä 41 kohdetta sisältävän kiinteistöportfolion. Kaikki kiinteistöt sijaitsevat Suomessa ja niiden käyttötarkoitus painottuu vähittäiskauppaan. Portfolion suurin vuokralainen on Kesko.

Trevian Retail II Ky on suljettu kiinteistöpääomarahasto ja tulee keskittymään pelkästään nyt hankitun kiinteistöportfolion hallinnointiin, kohteiden kehittämiseen ja myymiseen. Perustetun kiinteistöpääomarahaston sijoittajina ovat suomalaiset instituutiot ja pankkilainan järjestäjänä toimii Nordea Pankki Suomi Oyj. ”Trevian Retail II Ky –rahaston perustaminen laajentaa edelleen yrityksemme kiinteistörahastoliiketoimintaa. Samalla se on erinomainen esimerkki Trevianin kyvystä strukturoida vaativia kiinteistöjärjestelyjä ja -kauppoja, joilla turvataan kiinteistösijoittajien ja vuokralaisten edut, kun kiinteistökohteet saavat aktiivisen ja osaavan omistajan”, sanoo Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:

Stefan Söderholm, Investment manager, p. 041 5355144, email: stefan.soderholm@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
______________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti
optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille.
Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 450 M€ kiinteistövarallisuus.