05.11.2014 

/ Jaa

Trevian Asset Management Oy ja The Carlyle Group laajentavat kiinteistövarainhoidon yhteistyötä

Trevian Asset Management Oy ja The Carlyle Group ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta. Trevian Asset Management Oy vastaa vuoden 2015 alusta lukien Carlylen Suomen kiinteistösijoitusten varainhoidosta sisältäen mm. sijoituskohteiden kannattavuuden hallinnan, kiinteistöjen kehittämisen ja vuokrauksen sekä teknisen isännöinnin palveluiden johtamisen.

Carlylen Suomen kiinteistösijoitukset koostuvat yhteensä 24 kiinteistöstä ympäri Suomen. Kiinteistöt ovat pääosin toimistokiinteistöjä ja niiden vuokrattava pinta-ala on n. 127 000 m².

”Carlylen asiakkuuden syventyminen on meille merkittävä luottamuksen osoitus. The Carlyle Group yhtenä maailman suurimmista kiinteistöihin sijoittavista private equity -sijoittajista on tärkeä asiakas Trevianille. Uskomme että yhteistyön laajeneminen on hyödyllistä molemmille osapuolille. Carlyle saa käyttöönsä meidän paikalliset verkostomme ja asiantuntemuksemme.”, sanoo Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:
Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi

__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 600 M€ kiinteistövarallisuus.