18.12.2017 

/ Jaa

Trevian Asset Management neuvonantajana AXA IM – Real Assets:in ostaessa Suomesta 909 asuinhuoneiston kiinteistösalkun

Trevian Asset Management neuvonantajana AXA IM – Real Assets:in ostaessa Suomesta 909 asuinhuoneiston kiinteistösalkun
Johtava kiinteistövarainhoidon yhtiö Trevian Asset Management toimi neuvonantajana, kun kansainvälinen AXA IM – Real Assets osti rahastojensa lukuun huomattavan kiinteistösalkun, 909 vuokrahuoneistoa 22 eri kiinteistössä Keski-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla

Vuosina 2010-2017 rakennetut asuinkiinteistöt sijaitsevat keskeisillä kasvualueilla: 13 Tampereen seudulla, kuusi pääkaupunkiseudulla, mm. Kauniaisissa ja Sipoossa sekä kolme Jyväskylässä. AXA IM – Real Assets:in rahastoilleen ostaman salkun arvo on noin 130 milj. euroa. Rahastot ovat keskittyneet Core-strategioihin Euroopan keskeisillä kiinteistömarkkinoilla. Trevian toimi paikallisena neuvonantajana koko hankintaprosessin ajan.
“Olemme iloisia voidessamme jatkaa kumppanuutta AXA IM – Real Assets:in – kanssa, joka on maailman johtavia kiinteistösijoittajia ja kiinteistövarainhoitoyhtiöitä Euroopassa. Haluamme Trevianin olevan ensisijainen paikalliskumppani kansainvälisille sijoittajille Pohjoismaissa. Tämän kaupan mittaluokka ja jatkuva yhteistyö AXA:n kanssa osoittaa, että olemme onnistuneet tavoitteessamme”, toteaa Trevianin CIO Stefan Söderholm.

Lisätietoa:

Stefan Söderholm, CIO, p. 041 535 5144, email: stefan.soderholm@trevian.fi
Elina Jäppinen, Investment Manager, p. 040 063 4571, email: elina.jappinen@trevian.fi

_________________________________________________________________

Trevian Asset Management on vuonna 2012 perustettu suomalainen toimitiloihin keskittyvä kiinteistörahastoyh-tiö, joka tuottaa myös kiinteistövarainhoidon palveluja niin kotimaisille kuin ulkomaisille institutionaalisille sijoitta-jille. Yhtiön toiminta on kasvanut nopeasti ja sen hallinnoimat kiinteistövarat ovat kasvaneet ensimmäisten viiden vuoden aikana jo n. miljardiin euroon. Samalla henkilökunnan määrä on kasvanut neljäänkymmeneen kiinteistö-varainhoidon ammattilaiseen. Trevianilla on toimistot Helsingissä, Espoossa, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Mikkelissä. Yhtiö on kokonaan avainhenkilöiden omistama.