11.06.2020 

/ Jaa

Trevian sopimukseen Duetto Business Parkin manageroinnista

Trevian Asset Management on allekirjoittanut sopimuksen Duetto Business Parkin asset management -tehtävien hoidosta. Yhteistyö tähtää Dueton uudelleenkehittämiseen voimakkaasti kehittyvän Pasila-Käpylä keskittymän kasvaviin toimistotilatarpeisiin.

Trevianin uusi yhteistyökumppani on globaali toimija, joka Suomessa sijaitsevista toimistotilakohteistaan on päätynyt keskittymään nimenomaan Dueton kehittämiseen sen keskeisen sijainnin ansiosta. Yhtiö on valinnut Trevianin paikalliseksi partnerikseen kehitysprojektin toteuttamiseen.

”Duetto on 2008 valmistunut moderni business park, joka sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien äärellä Pasila-Käpylän alueella Käpylän rautatieaseman vieressä, suoraan Tuusulantien varressa. Vuokrattavaa toimistoalaa Duetossa on n. 14 500 neliötä, ja tällä hetkellä business parkin suurimmat vuokralaiset ovat Huawei, Palmia ja Atria. Allekirjoitimme juuri pitkäkestoisen jatkosopimuksen Huawein kanssa 2 500 m2:n toimistotilakokonaisuudesta”, kertoo Dueton asset manager Outi Kymäläinen Trevian Asset Managementista.

Pasila-Käpylän alueen työpaikkamäärän on ennustettu kaksinkertaistuvan vuoteen 2040 mennessä. Alue on liikenneyhteyksiensä ansiosta helposti saavutettava paikka ja tuleva toimitilarakentamisen keskittymä sekä Helsingin keskustan laajenemissuunta. Aluetta koskevat laajat suunnitelmat luovat kysyntää hyvin suunnitellulle toimistotilalle. Trevian on tunnustettu paikallinen asiantuntija kiinteistöjen kehitysprojekteissa ja yrityspuistojen uudelleen brändäyksessä pääkaupunkiseudun alueella.

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön uuden merkittävän kansainvälisen kumppanin kanssa. Tämä on yksi ensimmäisistä asset management -sopimuksistamme, jota ei ole liitetty transaktioon, mutta ei varmastikaan viimeinen. Uutena asset management -tehtävien hoitajana haluamme olla aktiivisesti mukana Dueton kaupallisessa kehittämisessä osana Käpylää, joka tunnetaan viehättävänä puutarha-kaupunginosana. Pasila-Käpylä on kasvava keskus, jonne on harvinaislaatuiset liikenneyhteydet kaikkialta Suomesta, mikä tekee siitä täysin uniikin”, kertoo Trevianin CIO Risto Vuorenrinne.

Dueton kehitysprojektiin sisustusarkkitehdiksi on valittu Scope Design Oy ja markkinointitoimistoksi Ted&Ralph’s Oy.

Risto Vuorenrinne

Risto Vuorenrinne

+358 50 313 9350

risto.vuorenrinne@trevian.fi

Outi Kymäläinen

Outi Kymäläinen

+358 40 031 1149

outi.kymalainen@trevian.fi

Risto Vuorenrinne

Risto Vuorenrinne

+358 50 313 9350

risto.vuorenrinne@trevian.fi

Outi Kymäläinen

Outi Kymäläinen

+358 40 031 1149

outi.kymalainen@trevian.fi