16.03.2018 

/ Jaa

Säterinportti tavoittelee työhyvinvoinnin kärkisijaa – uusi Mukavuusalue mullistaa käsityksen työpaikalla viihtymisestä

Säterinportti on Leppävaarassa sijaitseva toimistokampus. Säterinportti tarjoaa modernia ja tyylikästä toimitilaa yrityksille muutamasta sadasta neliömetristä aina kokonaisiin taloihin.

Nyt työhyvinvoinnissa ja -viihtyvyydessä tavoitellaan uutta tasoa. Sen lisäksi, että yritysten omien toimitilojen suunnittelussa panostetaan hyvinvointiin, Säterinportin yritysten henkilöstön yhteiskäyttöön avataan ensi viikolla yli 1 000 neliömetrin suuruinen Mukavuusalue.

Mukavuusalueelta löytyy keinoja virkistäytymiseen ja hetkelliseen normaalityöstä irrottautumiseen, kuten esim. kuntosali, jooga- ja muut ryhmäliikuntatunnit, biljardi, pelikonsolit ja tilat leffailoille ja kisastudioille. Tilaa on vapaalle ideoinnille, luovalle työntekemiselle, rentoutumiselle, kuntoilulle ja muulle itsestä huolehtimiselle.

Konseptia suunniteltiin yhdessä kiinteistön omistajan, ruotsalaisen Nordikan kanssa, ja inspiraatiota haettiin mm. Piilaaksosta. Ideana on työntekijöiden viihtyvyyden parantaminen, mikä tunnetusti parantaa työtehoa. Rohkenen väittää, että näin mietittyä ja monipuolista ja ennen kaikkea työntekijän tarpeita huomioivaa kokonaisuutta ei Suomesta toista löydy, Säterinportin uudistusprojektin vetäjä ja Trevian Asset Management Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Venermo toteaa.

Säterinportin uuden Mukavuusalueen avajaisia vietetään seminaarin merkeissä torstaina 22. maaliskuuta klo 14 alkaen. Seminaarin pääpuhuja on filosofi Frank Martela. Lisäksi tilaisuudessa esiintyvät Vitalija Petrulaitiene Aalto-yliopistosta ja Annastiina Hintsa Performancesta.

Seminaarin ohjelma sekä ilmoittautuminen löytyvät seuraavasta linkistä:
http://saterinportti.fi/avajaiset/

Säterinportista ja Mukavuusalueesta seuraavasta linkistä:
http://saterinportti.fi/

Lisätietoja:
Antti Venermo:
antti.venermo@trevian.fi
040-507 5943