23.09.2015 

/ Jaa

Ruotsalainen Nordika osti Nokia Siemens Networksin entisen pääkonttorin – Trevianista paikallinen yhteistyökumppani

Tukholmalainen kiinteistösijoitusyhtiö Nordika on ostanut Nokia Siemens Networksin entisen pääkonttorin Espoon Leppävaarasta, jonka vuokrattava pinta-ala oli 36 000 neliötä. Kuluvan vuoden elokuussa 95 prosenttisesti tyhjentyneen toimistorakennuksen myyjänä toimi aiempi seniorilainoittaja, joka oli ottanut kohteen haltuunsa entiseltä omistajalta.

Trevian avusti Nordikaa hankintaprosessissa ja tulee jatkamaan paikallisena toimijana yhteistyötä vastaamalla kohteen manageerauksesta.

”Olemme iloisia tästä uudesta yhteistyömahdollisuudesta Nordikan kanssa, jolle toteutunut kauppa on ensimmäinen pääkaupunkiseudulla”, toteaa Reima Södervall, Trevianin toimitusjohtaja.

Gabriel Cronstedt, Nordikan rahoitusjohtaja: ”Olemme erittäin tyytyväisiä hankitun kohteen laatuun ja mikrosijaintiin vahvalla osamarkkina-alueella ja odotamme innolla yhteistyötä Trevianin kanssa tässä hyvin mielenkiintoisessa projektissa”.

Myyjän neuvonantajana toimi Advium ja Krogerus. Nordikan lainopillinen neuvonantaja prosessissa oli Roschier.

Lisätietoja:

Reima Södervall, Managing Director, tel. +358 50 3627400, email: reima.sodervall@trevian.fi
Lorenz Merk, Investment Manager, tel. +358 40 8209496, email: lorenz.merk@trevian.fi
_____________________________________________________________

Nordika on Suomen, Ruotsin ja Tanskan alueella kiinteistöinvestointeihin ja -varainhoitoon keskittynyt yritys. Yhtiö perustettiin vuonna 2011 ja sen omistavat useat pohjoismaalaiset eläkevakuutusyhtiöt sekä yrityksen johtoryhmä. Nordika tarjoaa omistajilleen mahdollisuuden suoriin kiinteistösijoituksiin, jotka tarjoavat houkuttelevan riskiin suhteutetun pääoman tuoton. Investointitiimillä on kokemusta yhteensä yli 30 miljoonan Ruotsin kruunun arvoisista transaktioista.

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 800M€ kiinteistövarallisuus.