05.05.2021 

/ Jaa

Trevian Asset Managementin Reima Södervall RAKLIn hallitukseen – Vastuullisuus kasvava strateginen painopiste RAKLIlle

Trevianin toimitusjohtaja Reima Södervall on valittu RAKLIn hallitukseen järjestön vuosikokouksessa. Nimitys on voimassa 2.3.2021 alkaen ja toimikausi kestää kaksi vuotta.

RAKLI on Suomen kattavin ja vaikuttavin kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö[1] ja jäsenistönsä edunvalvoja. Trevian Asset Management on RAKLIn pitkäaikainen jäsenorganisaatio. RAKLIn vuosille 2020–2024 kirjaaman strategian keskiössä ovat mm. digitalisaatio, hyvinvoinnin edistäminen rakennetun ympäristön kautta sekä vastuullisuuden teemat.

”Järjestön strategiset painopisteet ovat alan kehittymisen kannalta keskeisiä. Trevianille vastuullisuuden, kestävän kasvun ja elinkaariajattelun teemat ovat tärkeitä ja ajankohtaisia. RAKLIn toiminta on Trevianille yksi kanava osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen vuoropuheluun sekä elinvoimaisten elinympäristöjen tuottamiseen”, sanoo toimitusjohtaja Reima Södervall.

Myös RAKLIn hallituksen uusi puheenjohtaja, OP Kiinteistösijoituksen toimitusjohtaja Markku Mäkiaho, puhuu vastuullisuuden ja kestävän kasvun puolesta. ”Toivoisin, että se integroituisi osaksi meidän kaikkien työtä, ja olisi luonnollinen osa esimerkiksi päätöksentekoamme. Olemme yhteiskuntana monen haasteen edessä ja jatkossa vähemmillä resursseilla pitää tehdä enemmän. Emme voi puhua vain jatkuvasta kasvusta vaan kestävästä kasvusta”, kertoo Mäkiaho RAKLIn julkaisemassa tiedotteessa[2].

[1] Lähde: https://www.rakli.fi/toiminta/

[2] https://www.rakli.fi/rakli-tiedottaa/raklin-uusi-puheenjohtaja-puhuu-vastuullisuuden-puolesta/

Image

Reima Södervall

+358 50 362 7400

Image

Reima Södervall

+358 50 362 7400