Aleksanterinkatu 15, Helsinki

Aleksi 15

Modernia toimitilaa klassisissa puitteissa

 • Aleksi 15 -kiinteistössä on monipuolisten ja uniikkien toimistotilojen lisäksi paraatipaikan liiketiloja katutasossa. Rakennuksen toimistokerrokset alkavat kolmannesta kerroksesta. Ylimmät kerrokset (6–8) mahdollistavat tehokkaan ja toimivan työhuoneista koostuvan tai avotoimistoratkaisun suurempaa toimitilaa etsivälle. Monipuolinen kokonaisuus Helsingin ydinkeskustassa, historiallisen tyylikkäisiin sisäänkäynteihin yhdistettynä tekee kiinteistöstä todella ainutlaatuisen.

Hero Content Image

Vetovoimainen sijainti Helsingin ytimessä

 • Aleksi 15:n sijainti Helsingin ydinkeskustassa, Suomen vilkkaimman kauppakadun kuljetuimman pätkän kohdalla, suomalaisen liike-elämän ytimessä on vertaansa vailla. Lukuisat tavaratalot vain muutaman askeleen päässä, erinomaisin kulkuyhteyksin. Aleksi 15 -kiinteistöön pääsee sujuvasti niin eri julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä, autolla kuin myös jalan.

Hero Content Image

Rikastuttavat palvelut

 • Saman katon alta löytyy kattava kirjo yhteisöllisyyttä rakentavia palveluita ja jakamistalouden tuomia mahdollisuuksia. Aleksi 15 talosta löytyy muun muassa SATS Elixia kuntosali, monipuoliset ravintolat, pyöränhuoltopiste, sisätilojen pyörätelineet, latauspisteet sähköautoille ja sähköpotkulaudoille.

Hero Content Image

Uusi ajanjakso on alkanut

 • Aleksi 15:n pitkässä tarinassa on alkanut uusi ajanjakso. Perinteikkään liikerakennuksen urbaaniksi toimisto- ja liiketilaksi päivittävä remontti on toteutettu ekologisesti kestävin, vastuullisin materiaalein. Uudistetut, modernit toimitilat mukautuvat yritysten vaihteleviin, muuttuvan työn mukanaan tuomiin tarpeisiin. Muutostöitä tehdään vuokralaisen tarpeita kuunnellen.

Hero Content Image

  Aleksi 15

  Aleksanterinkatu 15 on osoite, jonne jokainen helsinkiläinen löytää karttaan katsomatta.

  Helsingin ydinkeskustassa, merkittävimmän liikekadun Aleksanterinkadun vilkkaimmassa kohdassa sijaitseva arvokiinteistö on toiminut näyttämönä suomalaiselle kaupankäynnille jo liki puolentoista vuosisadan ajan.

  Klassiset, historiaa huokuvat ulkoseinät tarjoavat alustan ydinkeskustan kiinnostavimmille toimisto- ja liiketiloille – aivan suomalaisen kaupankäynnin ja liike-elämän polttopisteessä.

  Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Aleksi 15 -kiinteistöön!

  Helena Kangas

  Helena Kangas

  +358 40 071 7698

  helena.kangas@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Aleksi15:n tilavaihtoehdoista

  Onko Aleksi 15:n sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.