Helsinki, käpylä

Käpylä 87 EN

Keskeinen sijainti Käpylässä

 • Käpylä tunnetaan puutarhakaupunkimaisesta, vanhasta rakennusperimästään. Kiinteistö Käpylä 87 on maamerkki Käpylässä, 8100 asukkaan (2019) naapurustossa Helsingissä. Kumpulan, Oulunkylän ja Koskelan väliin jäävä Käpylä sijaitsee viiden kilometrin päässä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentälle on matkaa 16 kilometriä. Kulkuyhteydet Käpylään on loistavat: raitiotielinjat 1 ja 1A sekä Tuusulanväylää kulkevat bussit pysähtyvät kiinteistön edessä. Lähijunat pysähtyvät 1,5 km:n päässä Käpylän asemalle, josta on 20 minuutin kävelymatka sekä Pasilan asemalle, josta on 7 minuutin matka julkisella liikenteellä.

Hero Content Image

Tarpeisiisi mukautuvia työtiloja

 • Käpylä 87 tarjoaa laadukkaita, monimuotoisia työtiloja, jotka räätälöidään aina sopimaan vuokralaisen ja henkilöstön tarpeisiin. Tiloja voi myös yhdistää toisiinsa suurempaa tilaa tarvittaessa.

Hero Content Image

Helsinkiläinen maamerkki

 • Käpylä 87 on nykyaikainen helsinkiläinen design-klassikko. Nimensä mukaisesti rakennus avattiin virallisesti vuonna 1987. Alun perin talo rakennettiin pääkonttoriksi vuonna 1983 Amer-yhtymälle, teollisuuteen ja kansainvälisesti tunnettuihin merkkituotteisiin keskittyneelle monialayritykselle. Rakennuksen ohittaa päivittäin katkeamaton työmatkaliikenteen virta, samoin kuin lentokentän ja keskustan välistä pääväylää pitkin lähtevät ja saapuvat ja lentomatkustajat.

Monipuoliset kiinteistön palvelut

 • Käpylä 87:n vuokralaisiin lukeutuu monipuolisia palveluntarjoajia mm. kuntosali, tilaussauna, fysioterapia, ravintola ja ruokakauppa. Läheltä löytyy myös muita palveluita sekä nopea yhteys Helsingin keskustan palveluihin.

Hero Content Image

  Käpylä 87 – Talo täynnä tarinoita

  Käpylä 87 on nykyaikainen, mutta historiansa säilyttänyt design-kiinteistö Helsingin Käpylässä. Maineikas kiinteistö sijaitsee vilkkaan Mäkelänkadun varrella. Käpylään on helppo tulla autolla, julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä sekä kävellen.

  Käpylä 87 on koti monille erilaisille yrityksille, joita yhdistää intohimo oman liiketoiminnan ja brändin kasvattamiseen ikonisessa, maamerkin aseman saavuttaneessa rakennuksessa. Kiinteistö tarjoaa laadukkaita, tarpeisiin muokattavia työtiloja. Kiinteistön olemassa oleviin vuokralaisiin lukeutuu monipuolisia palveluntarjoajia, kuten kuntosali, tilaussauna, fysioterapia, ravintola ja ruokakauppa.

  Investment Management

  Trevian helps you to identify the right investment targets in Finland. We provide the comps, model the underwriting and take you through the Due Diligence process all the way to successful closing. With our network we help you to find the optimal structure and, if needed, investment partners.

  Asset Management

  Our unique approach consists of full-service real estate asset management. We focus on proactive, hands-on operations to create value and increase cash flow. We have strong local knowledge, a proven track record and access to key decision makers.

  Leasing

  Lease agreements create value, therefore we have our own leasing team dedicated to ensuring assets under our management have a low vacancy rate. We have an excellent track record of leasing and retaining current tenants.

  Haluan tietää lisää Käpylä 87:n tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Aapelin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Layout: Asset_layout