10.03.2014 

/ Jaa

Antti Venermo on nimitetty Portfolio Manageriksi Trevianille

Antti Venermo on aloittanut Portfolio Managerina Trevian Asset Managmentissa 05.03.2014 alkaen. Samanaikaisesti Trevian on allekirjoittanut sopimuksen Carlyle Groupin Suomen kiinteistösijoitussalkkujen portfoliojohtamisesta. Venermo jatkaa roolissaan portfolio- ja asiakasvastaavana Carlyle Groupille.

”Olemme tyytyväisiä, että Antti päätti liittyä Trevianin tiimiin. Hänen työkokemuksensa ja osaamisensa ovat erinomainen lisä kokonaisuuteemme ja tuovat lisäarvoa kaikille Trevianin asiakkaille. Odotamme myös innolla yhteistyötä Carlyle Groupin kanssa, joka on yksi kiinteistöalan tunnetuimmista ja arvostetuimmista sijoittajista.”, toteaa Trevian Asset Management Oy:n toimitusjohtaja Reima Södervall.

Lisätietoja:
Reima Södervall, Toimitusjohtaja, p. 050 3627400, e-mail: reima.sodervall@trevian.fi
Antti Venermo, Portfolio Manager, p. 040 5075943, e-mail: antti.venermo@trevian.fi
_____________________________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan yli 500 M€ kiinteistövarallisuus.