30.09.2016 

/ Jaa

Trevian perustaa uuden yhtiön Kari Kolun ja Amos Janhusen kanssa

Trevian on 30.9.2016 sopinut Kari Kolun ja Amos Janhusen kanssa yhtiön perustamisesta, jonka tarkoituksena on hallinnoida kiinteistöihin sijoittavia erikoissijoitusrahastoja ja hakea tätä varten toimilupaa.

”Olemme erittäin innoissamme tästä uudesta liiketoiminta-alueesta ja tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyön erikoissijoitusrahastoliiketoiminnan uranuurtajien kanssa Suomessa”, kertoo toimitusjohtaja Reima Södervall Trevian Asset Management Oy:stä.

”Trevianin osaaminen ja resurssit kiinteistöjen asset management –liiketoiminnassa ovat mielestäni parasta Suomessa ja siksi näen yhteistyössä valtavan potentiaalin”, kertoo Kari Kolu.

Lisätietoja:

Reima Södervall, p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
Kari Kolu, p. 040 544 8008, email: kari.j.kolu@icloud.com
__________________________________________________________________________

Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoitta-jille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.