21.12.2016 

/ Jaa

Trevian Care II Ky myy 65 miljoonan euron hoivakotiportfolion

Trevian Asset Management Oy:n hallinnoima kiinteistöpääomarahasto Trevian Care II Ky on 20.12.2016 tehdyllä kaupalla myynyt yksitoista hoivakotikiinteistöä käsittävän portfolion AXA Investment Managers –Real Assets:n hallinnoimalle rahastolle. Myyntihinta on noin 65 miljoonaa euroa. Kohteet sijaitsevat Helsingin seudulla ja muissa Suomen suurimmissa kaupungeissa, ja niissä on pitkäaikaiset vuokrasopimukset suurimpien yksityisten hoivaoperaattorin kanssa.

”Olemme tyytyväisiä luovuttaessamme kohteet uudelle omistajalle ja tuodessamme jälleen uuden toimijan Suomen hoivakiinteistömarkkinoille. Rahastomme alkuperäistä toimikautta olisi jäljellä vielä muutama vuosi, mutta myynti on osoitus Trevianin strategiasta hallinnoida rahastoja proaktiivisesti ja joustavasti. Olemmekin erittäin tyytyväisiä kuluvan syksyn aikana toteutettuihin myynteihin, joiden myötä rahastomme sijoittajille muodostuu yli 20 % netto IRR -tuotto, joka ylittää reilusti alkuperäiset tuottotavoitteet”, kertoo Portfolio Manager Maria Söderman Trevian Asset Management Oy:stä.

CBRE ja Roschier ovat toimineet myyjän neuvonantajina kaupassa.

Lisätietoja:

Maria Söderman, Portfolio Manager p. 050 549 7490, email: maria.soderman@trevian.fi
Reima Södervall, Toimitusjohtaja p. 050 362 7400, email: reima.sodervall@trevian.fi
____________________________________________________________
Trevian Asset Management Oy on 2012 perustettu, suomalainen, avainhenkilöidensä omistama toimitiloihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö, joka tuottaa asiakkaidensa tarpeiden mukaisesti optimoituja ja aktiivisesti hoidettuja kiinteistövarainhoitopalveluja ja -rahastoja. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan noin 850 M€ kiinteistövarallisuus.