Tutkijantie 8-9, Oulu

Tutkijantie 8-9

Hero Content Image

Hero Content Image

Hero Content Image

  Tutkijantie 8-9

  Tutkijantie 8: Vuokrattavana joustava toimistotilakokonaisuus Linnanmaan alueella Oulussa. Ensimmäisen kerroksen toimitila koostuu erikokoisista toimistohuoneista ja neuvottelutiloista.

  Tilan layoutia voidaan muuttaa ja tilaa voidaan vuokrata myös pienemmissä osissa. Kysy lisätietoja!

  Tutkijantie 9: Vuokrattavan pieni toimisto 1. kerroksesta Linnainmaan alueella Oulussa.

  Jussi Mattila

  Jussi Mattila

  +358 50 307 5245

  jussi.mattila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Tutkijantien tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Tutkijantien sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.