Ruosilantie 10, Helsinki

Ruosilantie 10

Hero Content Image

Hero Content Image

  Ruosilantie 10

  Helposti saavutettava varasto-, logistiikka ja datakeskus-rakennus Konalassa Vihdintien varrella Ruosilan logistiikka-alueella. Toimintavalmis datakeskustila yrityksen omaan käyttöön ja/tai muille yrityksille datakeskuspalveluja tarjoavaan datacenter-operointiin. Tämänhetkinen kokonaisteho 2MW. Hyvät pysäköintimahdollisuudet.

  Outi Kymäläinen

  Outi Kymäläinen

  +358 40 031 1149

  outi.kymalainen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Ruosilantien tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Ruosilantie 10 sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.