Nuutisarankatu 35, Tampere

Nuutisarankatu 35

Liiketilat Sarankulman parhaalta paikalta

 • Nuutisarankatu 35 sijaitsee Sarankulmassa, Tampereen ja Pirkkalan risteyskohdassa. Kohteella on erinomainen sijainti Tampereen kehätien ja Partolan ostoskeskittymän välittömässä läheisyydessä. B2B-kaupan toimijalle tämä kohde on optimaalinen sijainti.

Hero Content Image

Monipuolisia tilaratkaisuja

 • Katutason tilat soveltuvat erinomaisesti mm. B2B-kaupan liiketiloiksi, varastointiin sekä tuotannolliseen toimintaan. Tavaraliikenne hoituu takapihan kautta. Vapaata korkeutta tiloissa on 4-8 metriä. Asiakkaille ja työntekijöille kiinteistö tarjoaa laajat pysäköintialueet.

Hero Content Image

Toimistotilat

 • Rakennuksen 2. kerroksessa on vuokrattavissa toimistotilaa kokoluokissa 30-1000 neliötä. Suosittu lounasravintola palvelee työntekijöitä sekä vierailijoita.

Hero Content Image

  Nuutisarankatu 35

  Tervetuloa tutustumaan vapaisiin liiketiloihin Tampereen Sarankulmassa! Annamme mielellämme lisätietoja kohteesta.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Nuutisarankadun tilavaihtoehdoista

  Onko Nuutisarankadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.