Myllymäenkatu 29, A, Lappeenranta

Lappeenrannan Myllymäenkatu

Varasto-/liiketilaa erikoisliikkeiden keskittymässä

 • Erinomaiseksi varasto- ja/tai liiketilaksi soveltuva kiinteistö Lappeenrannassa. Keskeinen sijainti Myllymäen kaupunginosassa, keskustaan alle 4km.

Hero Content Image

Myytävänä ja vuokrattavana

 • Kiinteistö on myytävänä hintaan 2 222 222€. Kohteella on myös vuokrausmahdollisuus. Kokonaisuudessaan vuokrattavaa/myytävää tilaa on 2 600 m2.

Hero Content Image

  Lappeenrannan Myllymäenkatu

  Lappeenrannan Myllymäen kaupunginosassa tilava varasto-/liikekiinteistö. Kiinteistö on valmistunut muutama vuosi sitten, ja sieltä löytyy reilusti varasto-/myymälätilaa, lastauslaituri sekä sosiaalitilat henkilökunnalle.

  Kohde sijaitsee Myllymäen kaupunginosassa, joka on viime vuosikymmenenä kasvanut varastomyymälöiden ja erikoisliikkeiden keskittymäksi.

  Tilan tiedot

  • Rakennusvuosi: 2015
  • Pinta-ala: 2 600 m2
  • Kerrosluku: 1

  Tilaan kuuluvat lastauslaituri sekä henkilökunnan sosiaalitilat.

  Juha Rantonen

  Juha Rantonen

  +358 50 597 9414

  juha.rantonen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Myllymäenkadun tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Myllymäenkadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.