Läntinen Teollisuuskatu 18, Espoo

Läntinen Teollisuuskatu 18

Hyvä sijainti

 • Kiinteistö sijaitsee optimaalisesti Juvanmalmin teollisuusalueella, joka on vain lyhyen matkan päässä Kehä III:sta.

Hero Content Image

Laadukasta logistiikkatilaa

 • Ensimmäinen varastotila on 525 m², korkeus 6,5 m. Toisessa tilassa on tilaa 575 m², korkeus 6 m.

Hero Content Image

  Läntinen Teollisuuskatu 18

  Tutustu logistiikkatilaamme Espoon Juvanmalmilla. Sijaitsemme strategisesti Juvanmalmin teollisuusalueella aivan Kehä III:n läheisyydessä, mikä mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan logistiikan niin paikallisille kuin kansainvälisillekin toiminnoille.

  Tule tutustumaan tiloihimme ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn – me autamme sinua löytämään täydellisen logistiikkatilan tarpeisiisi.

  Tilan tiedot:

  • Rakennusvuodet: 1983-1984
  • Rakennusten määrä: 1
  • Kerrosmäärä: 2
  • Tilojen koko ja korkeus:
   • 525 m² korkeus 6,5 m
   • 575 m² korkeus 6 m
  Juha Rantonen

  Juha Rantonen

  +358 50 597 9414

  juha.rantonen@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Läntisen Teollisuuskadun tilavaihtoehdoista

  Onko Läntisen Teollisuuskadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.