Ilmailunkatu 3, Tampere

Ilmailunkatu 3

Logistiikkaa hyvällä sijainnilla

 • Nykyaikainen logistiikkakiinteistö Tampereen Sarankulmassa, jossa on yhteensä 6 500 neliömetriä vuokrattavaa hallitilaa alkaen marraskuussa 2024. Kiinteistöllä on erinomainen sijainti lähellä moottoriteitä E12 ja E63, ja useat bussilinjat kulkevat lähellä.

Hero Content Image

Tehokasta varastotilaa

 • Varastoalueella on vapaata korkeutta n. 7 metriä. Tila voidaan jakaa kahdelle vuokralaiselle. Varustus 8 lastauslaituria + lastaustila 4 nosto-ovella.

Hero Content Image

Viihtyisät toimistotilat

 • Toimistotiloja (450/225 m²) saatavilla 1. ja 2. kerroksessa.

Hero Content Image

  Ilmailunkatu 3

  Tampereen Sarankulman alueella sijaitseva nykyaikainen logistiikkakiinteistö tarjoaa 6500 neliömetriä vuokrattavaa hallitilaa alkaen marraskuussa 2024, luoden ihanteellisen ympäristön yrityksille, jotka arvostavat paitsi tilan laajuutta myös sijainnin strategista merkitystä. Kiinteistö sijaitsee aivan moottoriteiden E12 ja E63 läheisyydessä, mikä helpottaa tuotteiden ja materiaalien kuljetusta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Kiinteistön lähellä kulkee useita bussilinjoja, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

  Varastoalue on suunniteltu huomioiden tehokkuus ja monipuolisuus. Tilassa on vapaata korkeutta noin 7 metriä, mikä mahdollistaa suurten tuotteiden varastoinnin ja käsittelyn. Tila on joustava, ja se voidaan tarvittaessa jakaa kahdelle vuokralaiselle, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erikokoisille yrityksille.

  Kiinteistö on varustettu kahdeksalla lastauslaiturilla ja neljällä sisäänajo-ovella, mikä takaa tehokkaan ja sujuvan logistiikan hallinnan. Tämä mahdollistaa nopeat ja tehokkaat tavaravirrat niin sisään kuin ulos, mikä on elintärkeää nykyaikaisessa logistiikkatoiminnassa.

  Lisäksi kiinteistö tarjoaa laadukkaita toimistotiloja, joita on saatavilla ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Ilmailunkadun tilavaihtoehdoista

  Onko kiinteistö Ilmailukadun sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.