fbpx
Trevian toimisto

Ota yhteyttä

Kuinka voimme olla avuksi? Kysy meiltä lisää tilojen vuokraamisesta tai myynnistä sekä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitopalveluistamme.

Yhteyshenkilöt

Liiketoimintajohtaja, Toimistot ja liiketilat, Muu Suomi

Tiimimme

Johtoryhmä, Trevian Asset Management Oy

risto
vuorenrinne

Investment Director

risto.vuorenrinne@trevian.fi

+358 50 313 9350

Yhteystiedot

close

Risto on vastuussa kansainvälisten sijoittajien uusista investoinneista. Koulutukseltaan hän on OTK ja DI. Ennen Treviania Risto on työskennellyt maailman johtavien pääomasijoittajien kanssa neuvomalla heitä yli 400 miljoonan euron arvoisissa kaupoissa. Kiinteistöliiketoiminnasta Ristolla on yli 20 vuoden kokemus.

tiina
kaakkolahti

HR Director

tiina.kaakkolahti@trevian.fi

+358 50 593 7815

Yhteystiedot

close

Tiina on työskennellyt erilaisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä parikymmentä vuotta. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli mm. Dittmar & Indreniuksella vastaten HR-toiminnosta ja HR4 Solutions Oy:ssä, jossa hän toimi seniorikonsulttina ja asiakkuusjohtajana.

Minna Jussila

minna
jussila

CFO

minna.jussila@trevian.fi

+358 40 738 2126

Yhteystiedot

close

Ennen liittymistään Trevianiin, Minna vastasi kauppakeskusten ja kiinteistöjen taloushallinnosta ja raportoinnista Barings Real Estate Advisers LLP:n ja Hestian palveluksessa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

Elisa Loitto, Trevian Asset Management

elisa
loitto

Business Director

elisa.loitto@trevian.fi

+358 50 390 1581

Yhteystiedot

close

Elisalla on vahva tausta kiinteistöliiketoiminnassa. Ennen liittymistään Trevian tiimiin hän toimi kiinteistöpäällikkönä KJ-Kiinteistöjohto Oy:ssä. Hänen aiempia työnantajiaan ovat mm. Corbel Oy. Elisalla on tutkinto Aalto-yliopiston kiinteistö-, suunnittelu- ja geoinformatiikan osastolta, lisäksi hän on suorittanut myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

Trevian Kim Sars

kim
särs

Business Director, CCO

kim.sars@trevian.fi

+358 40 501 9981

Yhteystiedot

close

Kim aloitti Trevianilla vuonna 2020 uuden liiketoiminta-alueen johtajana. Ennen Treviania Kim on työskennellyt LähiTapiolassa 14 vuoden ajan. Vuodesta 2014 hän on toiminut vaihtoehtoisten rahastojen toimitusjohtajana ja ennen sitä kiinteistörahastojohtajana. Hän on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri.

jussi
raitaniemi

Business Director, Partner

jussi.raitaniemi@trevian.fi

+358 50 343 8275

Yhteystiedot

close

Jussin tehtävä Trevianilla on huolehtia päivittäisestä toiminnasta ja operaatioista vaativissa varainhoitoprojekteissa Suomessa ja Norjassa. Jussilla on kiinteistöhallinnon tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta ja vahva operatiivinen tausta Catellan päivittäisestä varainhoitotoiminnasta kansainvälisten sijoittajien parissa.

reima
södervall

CEO, Partner

reima.sodervall@trevian.fi

+358 50 362 7400

Yhteystiedot

close

Reimalla on laaja työhistoria kiinteistöliiketoiminnassa. Amplion Asset Managementin johtajana ja myöhemmin varatoimitusjohtajana hän johti yli 500 miljoonan euron hallinnoitavasta omaisuudesta vastaavaa tiimiä. Reima on toiminut ARIF I: n ja ANL I: n toimitusjohtajana ja hänellä on vankka kokemus kiinteistömarkkinoista Suomessa, Baltiassa, Venäjällä, Belgiassa ja Turkissa.

Vuokraus

erkka
enomaa

Head of Retail Leasing

erkka.enomaa@trevian.fi

+358 50 514 8102

Yhteystiedot

close

Työssään varainhoitajana Erkka keskittyy pääsääntöisesti vähittäiskauppapaikkoihin. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli leasingpäällikkönä Spondan kauppakeskustoiminnassa. Lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus franchising-jälleenmyyjänä Bestseller-ketjussa useissa kauppakeskuksissa ja muissa vähittäiskaupoissa Suomessa.

helena
kangas

Leasing Manager, Toimistot

helena.kangas@trevian.fi

+358 40 071 7698

Yhteystiedot

close

Helena on toiminut Suomen kiinteistöliiketoimintakentässä vuodesta 1995. Hänen laaja kokemuksensa ja verkostonsa pohjautuu vankkaan työhistoriaan kiinteistöomistajaorganisaatioiden (esimerkiksi Varman, Keskon), palveluliiketoiminnayhtiöiden (esim. JLL) ja Hartelan palveluksessa. Päivittäisissä toiminnoissa Helena keskittyy pääosin toimistoleasingiin. Hänen kiinteistökokemuksensa kattaa myös kehittämis- ja strategiakonsultoinnin.

Kiia Hynna

kiia
hynnä

Retail Concept & Leasing Manager

Kiia.hynna@trevian.fi

+358 50 472 6696

Yhteystiedot

close

Hynnä siirtyi tehtäväänsä Colliers International Finlandin palveluksesta, missä hän vastasi Helsingin Forumin liike- ja toimistotilojen manageroinnista. Hynnälläon korkeakoulututkinto (Master of Business Administration) liiketoiminnan kehittämisestä ja toimitilapalveluista.

Kiinteistövarainhoito

Kaisa Granholm Trevian

kaisa
granholm

Asset Manager

kaisa.granholm@trevian.fi

+358 50 571 8300

Yhteystiedot

close

Kaisa vastaa Trevianissa kiinteistövarainhoidosta yhdessä Asset Managereiden kanssa. Kaisa on työskennellyt kiinteistöalalla vuodesta 2008 lähtien mm. kiinteistöpäällikkönä ja Business Park Managerina. Ennen Treviania hän on työskennellyt Corbelissa, KJ-Kiinteistöjohdossa ja viimeisimpänä Realialla. Hän on valmistunut kansainvälisen liiketoiminnan tradenomiksi (BBA) Tampereen ammattikorkeakoulusta.

Trevian_MariMannila

mari
mannila

Asset Manager

mari.mannila@trevian.fi

+358 405325165

Yhteystiedot

close

Mari työskentelee Trevianilla Asset Managerina. Hän toimi ennen Treviania Cromwell Property Groupissa Junior Asset Managerina. Mannilalla on 20 vuoden kokemus myös rakennusalalta mm. Skanskan markkinointi- ja tuotekehitysyksikössä.

outi
kymäläinen

Asset Manager

outi.kymalainen@trevian.fi

+358 400 311 149

Yhteystiedot

close

Outi liittyi Trevianin tiimiin vuonna 2017. Hän vastaa pääkaupunkiseudun business park kohteen kiinteistönjohtamisesta, kehittämisestä ja vuokraamisesta. Outilla on pitkä kokemus kaupallisten kiinteistöjen etenkin kauppakeskusten liiketoiminnasta vuodesta 1999 alkaen. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Aberdeen Property Finland Oy:n, Wereldhave Finland Oy:n ja Corbel Oy:n palveluksessa. Outilla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto Yliopistosta sekä LKV pätevyys.

maria
pukki

Asset Manager

maria.pukki@trevian.fi

+358 44 7150 745

Yhteystiedot

close

Marialla on vahva tausta vuokrauksesta ja työskentelystä vaativien projektien parissa. Ennen Trevianiin liittymistä Maria työskenteli HGR Property Partners:lla Key Account Managerina. Hänen päätehtäviinsä kuului kansainvälisten sijoittajien salkkujen hallinta, kaupallisten konseptien kehittäminen sekä avustaminen kiinteistöjen myyntiprosesseissa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta pääaineena rahoitus.

jussi
mattila

Asset Manager, Partner

jussi.mattila@trevian.fi

+358 50 307 5245

Yhteystiedot

close

Jussi vastaa kiinteistövarainhoidosta Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella. Hänellä on pitkä työhistoria varainhoitajana, hänen aiempiin työnantajiinsa lukeutuvat Catella Property, Aberdeen Asset Management sekä Amplion Asset Management. Koulutukseltaan Jussi on rakennusinsinööri, laillistettu kiinteistönvälittäjä ja hänellä on myös isännöinnin tutkinto.

juha
rantonen

Portfolio Manager, Partner

juha.rantonen@trevian.fi

+358 50 597 9414

Yhteystiedot

close

Juhalla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistövarainhoidosta. Hän on erikoistunut vähittäiskaupan kiinteistöjen kehittämiseen ja neuvotellut yli 700 vuokrasopimusta. Viimeisten viiden vuoden aikana Juha on hoitanut virolaisia ja liettualaisia kiinteistöjä suomalaiselle kiinteistörahastolle. Ennen Trevianille siirtymistään Juha työskenteli Amplion Asset Managementissa ja Catella Propertyssa.

Olli-Pekka Randelin

olli-pekka
randelin

Portfolio Manager

olli-pekka.randelin@trevian.fi

+358 44 022 5372

Yhteystiedot

close

Olli-Pekka vastaa päivittäistavarakauppoihin keskittyneestä sijoitussalkusta, jonka kohteet on hajautettu laajalti ympäri Suomea. Olli-Pekalla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta mm. suomalaisen instituutiosijoittajan, välitysliiketoiminnan yrittämisen ja kehittämisen sekä varainhoitajan näkökulmasta.

merikukka
salmi

Shopping Centre Manager, Kauppakeskus Tullintori, Head of Marketing Agore Kiinteistöt

merikukka.salmi@trevian.fi

+358 50 576 6728

Yhteystiedot

close

Merikukka toimii kauppakeskuspäällikkönä Agore Kiinteistöjen kohteessa Tampereella. Hänellä on monipuolista kokemusta liikekiinteistöjen manageerauksesta, kauppakeskusmarkkinoinnista ja tapahtumista yrittäjänä. Hän vastaa myös Agore Kiinteistöjen kohteiden markkinoinnista. Merikukan asiakkaita ovat olleet mm. Sponda, Sitex, Nordea ja K5 Kiinteistökehitys.

sari
mustapää

Shopping Centre Manager, Kauppakeskus Galleria, Kauppakeskus Manski

sari.mustapaa@trevian.fi

+358 40 822 5488

Yhteystiedot

close

Sari toimii kauppakeskuspäällikkönä Agore Kiinteistöjen kohteissa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Lappeenrannan–Lahden teknillisestä yliopistosta.

anja
poikolainen

Business Support Specialist

anja.poikolainen@trevian.fi

+358 50 542 9946

Yhteystiedot

close

Business Support Specialistina Anja vastaa erilaisista Trevianin hallinnoimiin kiinteistöihin liittyvistä taloudellisista, operatiivisista ja hallinnollisista tehtävistä. Lisäksi hän tukee varainhoitotiimiä vuokrasopimus- ja myyntiprosesseissa. Anja on aiemmin toiminut kiinteistöalalla Nordeassa, Catella Propertyssa ja Amplion Asset Managementissa.

jaana
stranius

Business Support Specialist

jaana.stranius@trevian.fi

+358 50 420 1156

Yhteystiedot

close

Jaana työskentelee Business Support Specialistina, joka vastaa erilaisista taloudellisista ja hallinnollisista tehtävistä useisiin portfoliohin. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli lähes kymmenen vuoden ajan Newsecin vuokrahallinnon asiantuntijana asiakkaille kuten Elo, OP Kiinteistösijoitus ja Genesta. Jaana on suorittanut useita kiinteistöalan tutkintoja, muun muassa isännöitsijän, vuokravalvojan, velkojen perintä ja vuokravälittäjän koulutuksen.

hannu
tamminen

Technical Manager

hannu.tamminen@trevian.fi

+358 44 230 6085

Yhteystiedot

close

Hannulla on suuri kokemus kauppakeskusten ja toimitilojen teknisestä ylläpidonjohtamisesta. Hän on koulutukseltaan rakennusmestari. Aiemmin hän on työskennellyt Citycon Finlandissa, Oveniassa ja Realiassa erilaisissa työtehtävissä. Lisäksi hän on työskennellyt yli 10 vuoden ajan yrityksissä, joiden erityisosaamisena on ollut vesivahinkojen ja kosteusongelmien tutkiminen ja korjaaminen.

juha
jaakola

Technical Manager

juha.jaakola@trevian.fi

+358 40 193 1073

Yhteystiedot

close

Juha vastaa Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueen kiinteistövarojen hoidosta. Hänellä on laaja kokemus teknisestä johtamisesta. Aiemmin hän on työskennellyt eri tehtävissä Aberdeen Asset Managementissa ja Newsec Asset Managementissa. Koulutuksetaan Juha on rakennusinsinööri.

vesa
klemettilä

Technical Director

vesa.klemettila@trevian.fi

+358 50 487 2266

Yhteystiedot

close

Vesalla on laaja työkokemus projekti -ja teknisestä johtamisesta, Suomessa ja ulkomailla. Hänen aiempia työnantajia ovat mm. Nokia, Newsec, Lemcon Networks ja Johnston Construction. Nokialla hänen tehtävänään oli kehittää globaaliin liiketoimintaan liittyviä teknisiä palveluita. Newsecillä hän vastasi esimiehenä Pohjola Oy asiakkuudessa projektien läpiviennistä. Trevianilla Vesa johtaa teknistä tiimiä ja Trevianin hallinnoimien kiinteistöjen investointiprojekteihin ja ylläpitoon tarvittavaa palveluverkostoa.

Elisa Loitto, Trevian Asset Management

elisa
loitto

Business Director

elisa.loitto@trevian.fi

+358 50 390 1581

Yhteystiedot

close

Elisalla on vahva tausta kiinteistöliiketoiminnassa. Ennen liittymistään Trevian tiimiin hän toimi kiinteistöpäällikkönä KJ-Kiinteistöjohto Oy:ssä. Hänen aiempia työnantajiaan ovat mm. Corbel Oy. Elisalla on tutkinto Aalto-yliopiston kiinteistö-, suunnittelu- ja geoinformatiikan osastolta, lisäksi hän on suorittanut myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

Trevian Kim Sars

kim
särs

Business Director, CCO

kim.sars@trevian.fi

+358 40 501 9981

Yhteystiedot

close

Kim aloitti Trevianilla vuonna 2020 uuden liiketoiminta-alueen johtajana. Ennen Treviania Kim on työskennellyt LähiTapiolassa 14 vuoden ajan. Vuodesta 2014 hän on toiminut vaihtoehtoisten rahastojen toimitusjohtajana ja ennen sitä kiinteistörahastojohtajana. Hän on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri.

jussi
raitaniemi

Business Director, Partner

jussi.raitaniemi@trevian.fi

+358 50 343 8275

Yhteystiedot

close

Jussin tehtävä Trevianilla on huolehtia päivittäisestä toiminnasta ja operaatioista vaativissa varainhoitoprojekteissa Suomessa ja Norjassa. Jussilla on kiinteistöhallinnon tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta ja vahva operatiivinen tausta Catellan päivittäisestä varainhoitotoiminnasta kansainvälisten sijoittajien parissa.

reima
södervall

CEO, Partner

reima.sodervall@trevian.fi

+358 50 362 7400

Yhteystiedot

close

Reimalla on laaja työhistoria kiinteistöliiketoiminnassa. Amplion Asset Managementin johtajana ja myöhemmin varatoimitusjohtajana hän johti yli 500 miljoonan euron hallinnoitavasta omaisuudesta vastaavaa tiimiä. Reima on toiminut ARIF I: n ja ANL I: n toimitusjohtajana ja hänellä on vankka kokemus kiinteistömarkkinoista Suomessa, Baltiassa, Venäjällä, Belgiassa ja Turkissa.

Kiinteistösijoittaminen

risto
vuorenrinne

Investment Director

risto.vuorenrinne@trevian.fi

+358 50 313 9350

Yhteystiedot

close

Risto on vastuussa kansainvälisten sijoittajien uusista investoinneista. Koulutukseltaan hän on OTK ja DI. Ennen Treviania Risto on työskennellyt maailman johtavien pääomasijoittajien kanssa neuvomalla heitä yli 400 miljoonan euron arvoisissa kaupoissa. Kiinteistöliiketoiminnasta Ristolla on yli 20 vuoden kokemus.

maria
söderman

Investment Director, Partner

maria.soderman@trevian.fi

+358 50 549 7490

Yhteystiedot

close

Maria vastaa Trevianin hoivakiinteistörahastojen liiketoiminnasta sekä hoivakiinteistöjen hankinnasta ja rahoituksesta. Hän on myös mukana kehittämässä Trevianin uusia kiinteistörahastoideoita. Hän on aiemmin työskennellyt sijoituspäällikkönä Evli Property Investments Oy:ssä vastaten Baltian maihin ja Venäjälle investoivien kiinteistörahastojen hankinnoista, rahoituksesta ja hoidosta.

antti
venermo

Head of Transactions, Partner

antti.venermo@trevian.fi

+358 40 507 5943

Yhteystiedot

close

Antti vastaa Carlyle Groupin paikallisen kiinteistösijoitussalkun hallinnasta Suomessa. Ennen Trevian tiimiin liittymistä Antti on työskennellyt mm. LähiTapiolan Kiinteistövarainhoidossa senioranalyytikkona sekä pienen kiinteistöalan konsulttiyrityksen toimitusjohtajana.

Trevian Kim Sars

kim
särs

Business Director, CCO

kim.sars@trevian.fi

+358 40 501 9981

Yhteystiedot

close

Kim aloitti Trevianilla vuonna 2020 uuden liiketoiminta-alueen johtajana. Ennen Treviania Kim on työskennellyt LähiTapiolassa 14 vuoden ajan. Vuodesta 2014 hän on toiminut vaihtoehtoisten rahastojen toimitusjohtajana ja ennen sitä kiinteistörahastojohtajana. Hän on koulutukseltaan oikeustieteiden maisteri.

nea
alsina

Senior Investment Analyst

nea.alsina@trevian.fi

+358 50 505 4442

Yhteystiedot

close

Nean työtehtäviin kuuluu sijoitusprojektien mallintaminen, kiinteistömarkkinatietojen kerääminen ja analysointi sekä sijoitusesitysten laatiminen. Nealla on kokemusta monimutkaisten sijoitusprojektien mallintamisesta kansainvälisille sijoittajille sekä vaativien laatu- ja aikatauluvaatimusten täyttämisestä. Ennen Treviania, Nea työskenteli analyytikkona Cromwell Property Group -yhtiössä Helsingissä. Hänellä on myös työkokemusta julkisen sektorin puolelta kunnan maankäytön tiimistä. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi kiinteistötalouden koulutusohjelmasta Aalto-yliopistosta.

Julianna Porkka Trevian

julianna
porkka

Analyst

julianna.porkka@trevian.fi

+358 50 406 3680

Yhteystiedot

close

Julianna toimii Trevianissa asuntoliiketoiminnan analyytikkona kiinteistösijoittamisen tiimissä. Ennen Trevianiin liittymistä Julianna työskenteli YIT:llä 3 vuoden ajan muutamassa eri tehtävässä projekti-insinöörinä. Aikaisemmin hän on työskennellyt Finnish Property Partners Oy:ssä vuoden ajan. Hän valmistui kesällä 2020 kiinteistötalouden diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta.

Controllerit

Minna Jussila

minna
jussila

CFO

minna.jussila@trevian.fi

+358 40 738 2126

Yhteystiedot

close

Ennen liittymistään Trevianiin, Minna vastasi kauppakeskusten ja kiinteistöjen taloushallinnosta ja raportoinnista Barings Real Estate Advisers LLP:n ja Hestian palveluksessa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylän yliopistosta.

lauri
innanen

Senior Financial Controller

lauri.innanen@trevian.fi

+358 40 556 6151

Yhteystiedot

close

Lauri toimii Trevianin controllerina keskittyen sijoittaja- ja talousraportointiin sekä kiinteistörahastojen seurantaan ja analysointiin. Ennen Trevianille siirtymistään Lauri työskenteli Lemminkäinen Oyj:n talous- ja liiketoimintayksikössää. Lauri on suorittanut maisterin tutkinnon Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Ville Lankila Trevian

ville
lankila

Controller

ville.lankila@trevian.fi

+358 50 5727736

Yhteystiedot

close

Ville vastaa Trevianin hallinnoimien toimisto- ja liikekiinteistöportfolioiden talousraportoinnista sekä raportointiprosessien ja niissä käytettävien järjestelmien kehityksestä. Koulutukseltaan Ville on kauppatieteiden maisteri Oulun yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineenaan rahoitus. Ennen Trevianiin liittymistä Ville työskenteli varainhallinnan analyytikkona Basware Oyj:n palveluksessa.

Hallinto

tiina
kaakkolahti

HR Director

tiina.kaakkolahti@trevian.fi

+358 50 593 7815

Yhteystiedot

close

Tiina on työskennellyt erilaisissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä parikymmentä vuotta. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli mm. Dittmar & Indreniuksella vastaten HR-toiminnosta ja HR4 Solutions Oy:ssä, jossa hän toimi seniorikonsulttina ja asiakkuusjohtajana.

Matti Tossavainen

matti
tossavainen

Digital Transformation Manager

matti.tossavainen@trevian.fi

+358 40 730 2172

Yhteystiedot

close

Tossavaisella on taustallaan laaja kokemus markkinoinnin ja myynnin johtamisesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä erilaisten teknologiayhtiöiden palveluksessa. Koulutukseltaan Tossavainen on liikuntatieteiden maisteri.

daniel
tuori

Marketing and Communications Director

daniel.tuori@trevian.fi

+358 50 310 0731

Yhteystiedot

close

Daniel on markkinoinnin ja viestinnän johtaja. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinointiviestinnän suunnittelusta, markkinoinnista ja brandien konsultoinnista Suomen johtavissa mainostoimistoissa. Hän on työskennellyt suomalaisten ja kansainvälisten teollisuus-, palvelu- ja kulutusalan asiakkaiden kanssa luomalla heille brändistrategioita ja liiketoimintasuunnitelmia kaupallisen huippuosaamisen edistämiseksi. Hän on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta.

Fanny Hagan

fanny
hagan

Marketing and Communications Specialist

fanny.hagan@trevian.fi

+358 405359116

Yhteystiedot

close

Fanny vastaa erilaisista markkinoinnin ja viestinnän työtehtävistä Trevianissa. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on mm. viestintätoimistossa työskentelystä. Hän suorittaa kauppatieteiden maisterintutkintoa Jyväskylän yliopistossa.

Hannele Nurmi

hannele
nurmi

Corporate Administration Specialist

hannele.nurmi@trevian.fi

+358 40 5887960

Yhteystiedot

close

Hannelella on laaja kokemus erityyppisten yhtiöiden hallinnointi ja compliance -asioista. Ennen Trevianille siirtymistä Hannele on työskennellyt asianajotoimistossa osakkaan assistenttina sekä eri yhtiöiden lakiasiainosastoilla.

Rosa Strohmayer

rosa
strohmayer

Business Controller

rosa.strohmayer@trevian.fi

+358 50 524 9322

Yhteystiedot

close

Rosa vastaa Trevianin konserniyhtiöiden taloudellisen tiedon tuottamisesta, talouden raportointiprosessin jatkuvasta kehityksestä ja suunnittelusta. Hänellä on BBA-tutkinto Metropolia ammattikorkeakoulusta, pääaineena laskentatoimi ja rahoitus.

Soita meille

Helsinki Head Office:

+358 10 581 3830

Oulun toimisto:

+358 50 307 5245

Tampereen toimisto:

+358 50 576 6728

Lappeenrannan toimisto:

+358 40 822 5488

Rovaniemen toimisto:

+358 44 989 6643

Mikkelin toimisto:

+358 44 022 5372

Kuopion toimisto:

+358 400 533 586

Käyntiosoitteemme

Pohjoisesplanadi 35a A, 4th floor

00100, Helsinki


Näe meidät kartalla

Postiosoitteemme

Pohjoisesplanadi 35 aA

00100, Helsinki

info@trevian.fi

Oulun toimisto

Kirkkokatu 16, 3.krs

Näe meidät kartalla

Kirkkokatu 16, 3.krs

90100 Oulu

info@trevian.fi

Tampereen toimisto

Kauppakeskus Tullintori

Näe meidät kartalla

Kauppakeskus Tullintori

Tullikatu 6, 33100 Tampere

info@trevian.fi

Lappeenrannan toimisto

Kauppakeskus Galleria

Näe meidät kartalla

Kauppakeskus Galleria

Kauppakatu 40, 53100 Lappeenranta

info@trevian.fi

Rovaniemen toimisto

Kauppakeskus Revontuli

Näe meidät kartalla

Kauppakeskus Revontuli

Koskikatu 27 B, 96100 Rovaniemi

info@trevian.fi