fbpx
KUVA: Aapelin edustalla avautuu kuuluisa kauppatori, mualiman napa, joka kilpailee Kuopion kuuluisimman nähtävyyden asemasta Puijon tornin kanssa. Sulassa sovussa Veljmies ja Siskontyttö patsaiden kanssa pyörivät savolaiset kalakukkokauppiaat.

Kiinteistösijoittaminen

RÄÄTÄLÖITYJÄ KIINTEISTÖSIJOITUSPALVELUITA

 

Analysointi – Teemme sijoituskohteiden riskianalyysin, hinnoittelun sekä sijoituksen tuottolaskelmat
Strukturointi sekä sijoitusstrategian luominen – Strukturoimme tapauskohtaisesti sijoittajakumppanillemme sopivat omistusmallit kuten JV-hankkeet ja rahastot
Pääoman hankinta ja rahoitus – Olemme järjestelleet kauppoja yli 1,0 miljardilla viimeisen viiden vuoden aikana
Kiinteistöjen osto ja myynti – Vuosittainen transaktiovolyymimme on yli 200 M€
DD-prosessit ja dokumentointi – Teemme vuosittain noin 10-15 kiinteistökauppaa

 

 

Trevian-ryhmään kuuluva Trevian Rahastot AIFM työskentelee vaihtoehtorahastoista annetun lain mukaisena kiinteistörahaston varainhoitajana. Sen toimintaa säätelevät Suomen viranomaiset ja rahastoja hallinnoi erillinen yhtiö Trevian Rahastot AIFM Oy.

Referenssit

Trevian Retail I

on sijoitusrakenne, joka on luotu ja perustettu NV Property Fund I Ky:lle Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n sekä Valtion Eläkerahaston tukemana. Rahaston tavoitteena on hankkia ja hallinnoida vähittäiskauppaan keskitettyä yli 100 M€ portfoliota. Rahasto on saavuttanut tavoitekokonsa ja sen hoidossa keskitytään portfolion aktiiviseen hallintaan ja tukemiseen tarkoin valikoiduilla hankinnoilla.

Trevian Retail II

on samankaltainen sijoitusrakenne kuin Retail I. Rahasto keskittyy lisäarvon luomiseen, jonka saavuttamiseksi tarvittiin myös velkojen uudelleenjärjestelyä. Rahasto perustettiin NV Property Fund I Ky:n pohjalle ja sen koko oli n. 50 M€. Onnistuneen portfolion hankinnan ja järjestelyn jälkeen hallinnointi on keskittynyt portfolion toimintaan, kehitykseen, arvonkasvuun ja myymiseen. Trevian on vastannut rahaston perustamisesta, pääoman keräämisestä, velkarahoituksesta sekä hallinnoinnista.

Trevian Care I

oli rahasto, joka sijoitti erilaisiin hoito- ja hoivakiinteistöihin ympäri Suomea. Rahaston rakentamiseksi 90 M€ arvoinen portfolio hankittiin kahdelta sijoittajalta. Rahasto perustettiin vuonna 2013 ja myytiin onnistuneesti Hemsölle vuonna 2014. Trevian toimi rahaston yhteistyökumppanina vastuullaan rahaston rakentaminen, rahoitusjärjestelyt, operatiivinen johtaminen ja rahaston myynti.

Trevian Care II

jatkaa Trevian Care I:n sijoitusstrategiaa neljän suomalaisen institutionaalisen sijoittajan kanssa. Painopiste on vanhustenhoidon, sairaanhoidon ja päivähoidon kiinteistöissä kasvukeskuksissa ympäri Suomen. Rahasto perustettiin vuonna 2014 ja sen tavoitekoko on yli 100 M€. Trevian on rahaston vastuunalainen yhtiökumppani ja vastaa rahaston perustamisesta, varainkeruusta, velkarahoituksesta, uusista hankinnoista sekä operatiivisesta hallinnoinnista.

Yhteyshenkilömme

Kiinteistösijoittaminen

stefan
söderholm

CIO, Partner

stefan.soderholm@trevian.fi

+358 41 535 5144

Yhteystiedot

close

Stefan vastaa Trevianin uusista liiketoimista ja sijoitusratkaisuista. Hänellä on vahva kokemus kiinteistörahoituksesta pankkialalta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Stefan työskenteli vastuullisissa tehtävissä Amplion Asset Managementissa, Eläke-Fenniassa ja HSH Nordbankissa Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

risto
vuorenrinne

Investment Director

risto.vuorenrinne@trevian.fi

+358 50 313 9350

Yhteystiedot

close

Risto on vastuussa kansainvälisten sijoittajien uusista investoinneista. Koulutukseltaan hän on OTK ja DI. Ennen Treviania Risto on työskennellyt maailman johtavien pääomasijoittajien kanssa neuvomalla heitä yli 300 miljoonan euron arvoisissa kaupoissa. Kiinteistöliiketoiminnasta Ristolla on yli 20 vuoden kokemus.

Muut palvelumme

Trevian rahastot AIFM

Keskitymme tuomaan markkinoille vahvaan kassavirtaan tukeutuvia erikoissijoitusrahastoja, jotka investoivat suomalaisiin kiinteistöihin.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää