fbpx

Pilke ja hehku

PLAZA BUSINESS PARK

Pilke ja Hehku ovat modernien palveluiden toimistotaloja, jotka sijaitsevat työelämän ja arjen ytimessä. Pilkkeestä ja Hehkusta mikään ei ole kaukana, sillä ne ovat vain kivenheiton päässä lentokentästä sekä kauppakeskus Jumbon ja Flamingon laajoista palveluista.

Avarat, ilmavat ja muunneltavat tilat tukevat muuttuvaa työelämää. Suuri pysäköintitalo ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet lisäävät arjen sujuvuutta. Täällä olet myös kansainvälisen bisneksen keskiössä. Pilke ja Hehku ovat osa Plaza Business Parkia, jonka monet kansainväliset brändit ovat valinneet tukikohdakseen.

Kysy vapaita toimitiloja:

Elisa Loitto, Trevian Asset Management

Kaiken ytimessä – toimiston sijainti ja muunneltavuus tuovat sujuvuutta

Modernit toimistotalot Pilke ja Hehku tarjoavat helppoutta, hyvinvointia ja hyvää bisnestä. Muunneltavat ja dynaamiset toimitilat sijaitsevat aivan arjen palveluiden ytimessä.

Plaza havainnekuva toimisto

Tarpeisiisi räätälöidyt tilat

Toimistotalot tarjoavat kustannustehokkaat ja tarpeisiisi räätälöidyt toimitilat. Meillä tilasuunnittelijat ja designerit ovat palveluksessasi. He voivat suunnitella tilan näyttämään täsmälleen yrityksesi ja brändisi mukaiselta.

Plaza havainnekuva toimisto

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Aula- ja toimistopalvelut

Pilkkeen aulassa vieraitasi on vastassa ystävällinen henkilökunta, joka ilmoittaa sinulle vieraan saapumisesta. Aulapalvelu toimii myös infopisteenä. Vuokralaisena käytössäsi ovat myös kattavat toimistopalvelut, kuten posti- ja lähettipalvelut.

Ravintolat ja catering

Plaza Business Parkissa on kaksi korkeatasoista lounasravintolaa: vastikään uusittu Ravintola Søster sekä tilava ja moderni Ravintola Roima. Kaikkiin tiloihin voi tilata laadukkaat kokoustarjoilut.

Sauna, edustustilat ja hieronta

Plaza Business Parkissa on näyttävä saunaosasto ja edustustilat, jotka voit vuokrata käyttöösi. Tarjolla on myös hierontapalveluita sekä suihkut, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi tai kulkea työmatkat vaikka juosten tai polkupyörällä.

”Parasta Pilkkeessä ja Hehkussa ovat kätevä sijainti ja kattavat palvelut. Toimistolle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Pilke ja Hehkusopivat etenkin yrityksille, joissa vierailee liikekumppaneita ulkomailta. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kauppakeskus Jumbon kaupat ja ravintolat.”

HR-koordinaattori Jenni Riste, Brenntag

Neuvottelutilat

Käytössäsi on monenlaisia neuvottelutiloja aina kahden hengen tiloista suuriin neuvotteluhuoneisiin. Edustussaunan yhteydessä on myös 18 hengen kokoustila sekä suuri oleskelutila isompiin tilaisuuksiin. Kokoontumisia voijärjestää myös ravintolassa.

Plaza havainnekuva toimisto

Siivous ja vartiointi

Palveluihin kuuluu tasokas siivous. Yleisissä tiloissa huolehditaan hygieniasta ja desinfioinnista, ja halutessasi voit tilata maksullisen siivouspalvelun myös oman yrityksesi tiloihin.

Turvallisuudesta huolehdimme myös esimerkiksi sähköisen lukituksen, kulunvalvonnan ja kattavan rikosvalvonnan keinoin. Lisäksi meiltä saa räätälöityjä turvapalveluita.

Pysäköinti, autopesula ja lainapolkupyörät

Tilavassa pysäköintitalossa on autopesula, ja voit pesettää autosi jättämälläavaimet aulapalvelupisteeseen. Aulan henkilökunnalta voit lainata myöskäteviä polkupyöriä.

Kätevät työmatkat

Pilke ja Hehku sijaitsevat Kehä III:n varressa, kauppakeskus Jumboavastapäätä, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Työmatkat tänne sujuvat vaivatta. Hehkuun ja Pilkkeeseen pääset junalla,autolla, bussilla tai pyörällä – ja tietysti lentäen. Myös kätevä pikabussi sukkuloi aamuisin ja iltapäivisin tauotta Aviapoliksen juna-aseman ja Plaza BusinessParkin väliä. Bussi on Pilkkeen ja Hehkun vuokralaisille ilmainen.

Havainnekuvia tiloista

Plaza havainnekuva toimisto
Plaza Pilke & Hehku havainnekuva
Plaza Pilke & Hehku havainnekuva

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää