Äyritie 16-18, Vantaa

Plaza Business Park – Pilke & Hehku

Tarpeisiisi räätälöidyt tilat

 • Toimistotalot tarjoavat kustannustehokkaat ja tarpeisiisi räätälöidyt toimitilat. Meillä tilasuunnittelijat ja designerit ovat palveluksessasi. He voivat suunnitella tilan näyttämään täsmälleen yrityksesi ja brändisi mukaiselta.

Hero Content Image

Sauna, edustustilat ja hieronta

 • Plaza Business Parkissa on näyttävä saunaosasto ja edustustilat, jotka voit vuokrata käyttöösi. Tarjolla on myös hierontapalveluita sekä suihkut, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi tai kulkea työmatkat, vaikka juosten tai polkupyörällä.

Hero Content Image

Kaiken ytimessä – toimiston sijainti tuo sujuvuutta

 • Pilke ja Hehku sijaitsevat Kehä III:n varressa, kauppakeskus Jumboa vastapäätä, lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Työmatkat tänne sujuvat vaivatta. Hehkuun ja Pilkkeeseen pääset junalla, autolla, bussilla tai pyörällä – ja tietysti lentäen. Myös kätevä pikabussi sukkuloi aamuisin ja iltapäivisin tauotta Aviapoliksen juna-aseman ja Plaza BusinessParkin väliä. Bussi on Pilkkeen ja Hehkun vuokralaisille ilmainen.

Hero Content Image

  Plaza Business Park

  Pilke ja Hehku ovat modernien palveluiden toimistotaloja, jotka sijaitsevat työelämän ja arjen ytimessä. Mikään ei ole kaukana, sillä ne ovat vain kivenheiton päässä lentokentästä sekä kauppakeskus Jumbon ja Flamingon laajoista palveluista.

  Avarat, ilmavat ja muunneltavat tilat tukevat muuttuvaa työelämää. Suuri pysäköintitalo ja erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet lisäävät arjen sujuvuutta. Täällä olet myös kansainvälisen bisneksen keskiössä. Pilke ja Hehku ovat osa Plaza Business Parkia, jonka monet kansainväliset brändit ovat valinneet tukikohdakseen.

  Plaza Business Parkissa on mm. aula- ja toimistopalvelu, kaksi korkeatasoista ravintolaa ja catering-palvelu, sauna, hierontapalvelut sekä erikokoisia, varattavissa olevia neuvottelutiloja.

  Mari Mannila

  Mari Mannila

  +358 40 532 5165

  mari.mannila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Plaza Business Parkin tilavaihtoehdoista

  Onko Plaza Business Parkin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.