fbpx
Aapeli kauppakeskus ulkokuva

Kauppakeskus Aapeli

Aapeli

Kauppakeskus Aapeli sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin vieressä. Kävelykadun kupeessa sijaitsevaan kauppakeskukseen pääsee myös autolla oman parkkihallin ja toripysäköinnin ansiosta. 

Aapeli tarjoaa Kuopion kattavimmat valikoimat liikkeitä ja palveluita. Katutason liiketiloissa palvelevat muodin ja näkemisen liikkeet sekä muita erikoisliikkeitä. 2. kerroksessa voi nauttia maittavista lounas- ja kahvilapalveluista. 2. kerroksesta löytyvät myös helposti pankki ja kiinteistönvälityspalvelut. Kauppakeskus avattiin 2004.

Kysy vapaita toimitiloja:

Erkka Enomaa

Kauppakeskus Aapeli – Aito kaupunkilainen

Kuopion ydinkeskustassa, torin ja kauppahallin kupeessa

Helppo saapua, sisäänkäynnit kävelykadulla

Autoilijoille parkkihalli sekä toripysäköinti

Kauppakeskus Aapeli ilmakuva

Kattavin valikoima liikkeitä ja palveluita

Monipuolinen ravintolatarjonta

Pukeutumisen huippubrändejä

Palveluita koko perheelle

Aapeli sisakuva

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää