Kauppakatu 28, Kuopio

Aapeli

Keskeinen sijainti Kuopiossa

 • Sijainti Kuopion ydinkeskustassa, torin ja kauppahallin kupeessa. Sisäänkäynnit ovat kävelykadulla, joten saapuminen paikalle on helppoa. Autoilijoille on oma parkkihalli sekä toripysäköinti.

Hero Content Image

Kattavin valikoima liikkeitä ja palveluita

 • Monipuolinen ravintolatarjonta yhdistettynä pukeutumisen huippubrändeihin ja lisäksi liuta palveluita koko perheelle. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi!

Hero Content Image

  Kauppakeskus Aapeli

  Kauppakeskus Aapeli sijaitsee Kuopion ydinkeskustassa, uusitun torin ja perinteikkään kauppahallin vieressä. Kävelykadun kupeessa sijaitsevaan kauppakeskukseen pääsee myös autolla oman parkkihallin ja toripysäköinnin ansiosta.

  Aapeli tarjoaa Kuopion kattavimmat valikoimat liikkeitä ja palveluita. Katutason liiketiloissa palvelevat muodin ja näkemisen liikkeet sekä muita erikoisliikkeitä. 2. kerroksessa voi nauttia maittavista lounas- ja kahvilapalveluista. 2. kerroksesta löytyvät myös helposti pankki ja kiinteistönvälityspalvelut. Kauppakeskus avattiin 2004.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Sari Mustapää

  Sari Mustapää

  +358 40 822 5488

  sari.mustapaa@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Aapelin tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Aapelin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.