fbpx
KUVA: Trevianin näköala Jyväskylässä, Puistokatu 2-4 Kolmikulman edustalla oleva aukio on Jyväskylän ensimmäinen kaupunkiaukio, joka rakennettiin 1910-luvun alussa uuden asemakaavan mahdollistettua ruutukaavan ulkopuolelle rakentamisen. Jyväskylän kävelykatu joko alkaa tai loppuu Kolmikulmasta, näkökulmasta riippuen. Trevian on enemmän kuin sen hallinnoimat kiinteistöt: Todellinen arvomme on toiminnassamme osana paikallista yhteisöä.

Kiinteistövarainhoito

Trevian on kaupallisiin kiinteistösijoituksiin ja varainhoitoon erikoistunut riippumaton yhtiö. Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Tulosten maksimoimiseksi toimimme usein yhteistyössä paikallisten kiinteistövälitystoimijoiden kanssa. Trevian Asset Management perustettiin vuonna 2012 ja hallinnoi yli 1 mrd euron kiinteistövarallisuutta. Kasvumme on jatkuvaa ja etsimme koko ajan uusia investointimahdollisuuksia.

Ainutlaatuinen varainhoitopalvelu

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Tulosten maksimoimiseksi toimimme usein yhteistyössä paikallisten kiinteistövälitystoimijoiden kanssa.

Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

Kiinteistövarainhoito

Kiinteistöportfolioiden varainhoito

Trevian tarjoaa kattavan varainhoitoalustan hyvinkin hajautetuille kiinteistöportfolioille, jotka kattavat koko Suomen. Trevianin tiimillä on pitkä historia ja laaja kokemus kaikkien toimialojen ja kaikentyyppisen kiinteistövarallisuuden hallinnasta. Vahvuutemme on löytää optimaalinen käyttö jokaiselle kiinteistölle sijaintipaikasta riippumatta. Trevian menestyksekkäimpiin salkunhoitopalveluihin kuuluvat kaikki operatiiviset tehtävät salkun perustamisesta, hinnoittelusta ja hallinnoinnista aina vuokraukseen ja onnistuneiden exit-ratkaisujen luomiseen.

Kiinteistövarainhoito

TOIMISTOT JA BUSINESS PARKIT

Trevian tarjoaa ammattimaista toimisto- ja Business Park -keskusten hallintaa kaikkialla Suomessa. Ymmärrämme nykyaikaisten työtilojen hallinnan asettamat vaatimukset. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin - keskitymme pitkän aikavälin ratkaisun löytämiseen jokaiselle vuokralaiselle ja pyrimme ennakoimaan myös asiakkaidemme tulevat odotukset. Ykköstavoitteemme on olla markkinoiden suosituin kumppani ja ylläpitää hyviä vuokrasuhteita työmme kautta.

Kiinteistövarainhoito

Kauppakeskusjohtaminen ja muu vähittäiskauppa

Trevian on johtava kotimainen kauppakeskusten ja vähittäiskaupan kiinteistöjenvarainhoitaja Suomessa. Hoitamissamme kohteissa pyrimme aina optimoimaan vuokralaiskokoonpanon suurimpien ketjutoimijoiden ja paikallisten yrittäjien välillä. Valtakunnallisen toimintamme ansiosta meillä on laaja verkosto, jonka avulla saamme kiinnitettyä luotettavia vuokralaisia jokaiseen kiinteistöön. Työskentelemme myös aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä paikallisten toimijoiden kanssa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Esimerkkinä Trevianin kauppakeskusjohtamisesta on Agore Kiinteistöt Ky, joka on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Agore investoi Suomen suurimpiin kasvukaupunkeihin erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja pyrkii tarjoamaan kohteissaan kaupunkien parhaat ydinkeskustojen kauppapaikat ja toimistotilat. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa kokonaisarvoltaan noin 220 miljoonaa euroa, ja yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita salkun kasvattamiseksi jopa yli 400 miljoonan euron kokoon. Keskitymme laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina.

Lisätietoja: www.agore.fi

Referenssit

Nordika

Säterinportti Business Parkin kehittäminen. Kohde hankittiin tyhjänä vuonna 2014 myöhemmin uudistettavaksi ja vuokrattavaksi. Tilojen vuokraaminen on sujunut alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin.

Varma, Etera, Ylen Eläkerahasto ja Helsingin seurakuntayhtymä

Spektri business park.

Schroder Real Estate KVG.

Varainhoidossamme kahdeksan toimistokohdetta.

H.I.G. Capital

Vähittäiskauppakiinteistön muodostama portfolio.

H.I.G. Capital

Norjassa sijaitsevien 12 vähittäiskauppakiinteistön portfolio.

AXA IM

Trevian avusti 7500 neliömetrin suuruisen vanhan pääkonttorin hankinnassa Helsingin keskustasta. Trevian johtaa kehitysprojektia, jossa toimistoa muunnetaan asunnoiksi.

NV Property Fund 1 Ky

Yli 50 suomalaisen vähittäiskauppakiinteistön muodostama portfolio.

Carlyle

Alunperin yli 20 kohteen muodostama portfolio Suomessa, joka myytiin vuonna 2016.

AP1 ja ELO

Agore -rahasto investoi suomalaisiin Helsingin ulkopuolella. Tavoitekoko €450m.

Yhteyshenkilömme

Kiinteistövarainhoito

maria
pukki

Asset Manager

maria.pukki@trevian.fi

+358 44 7150 745

Yhteystiedot

close

Marialla on vahva tausta vuokrauksesta ja työskentelystä vaativien projektien parissa. Ennen Trevianiin liittymistä Maria työskenteli HGR Property Partners:lla Key Account Managerina. Hänen päätehtäviinsä kuului kansainvälisten sijoittajien salkkujen hallinta, kaupallisten konseptien kehittäminen sekä avustaminen kiinteistöjen myyntiprosesseissa. Hänellä on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopistosta pääaineena rahoitus.

juha
rantonen

Portfolio Manager, Partner

juha.rantonen@trevian.fi

+358 50 597 9414

Yhteystiedot

close

Juhalla on yli 20 vuoden kokemus kiinteistövarainhoidosta. Hän on erikoistunut vähittäiskaupan kiinteistöjen kehittämiseen ja neuvotellut yli 700 vuokrasopimusta. Viimeisten viiden vuoden aikana Juha on hoitanut virolaisia ja liettualaisia kiinteistöjä suomalaiselle kiinteistörahastolle. Ennen Trevianille siirtymistään Juha työskenteli Amplion Asset Managementissa ja Catella Propertyssa.

Elisa Loitto, Trevian Asset Management

elisa
loitto

Business Director

elisa.loitto@trevian.fi

+358 50 390 1581

Yhteystiedot

close

Elisalla on vahva tausta kiinteistöliiketoiminnassa. Ennen liittymistään Trevian tiimiin hän toimi kiinteistöpäällikkönä KJ-Kiinteistöjohto Oy:ssä. Hänen aiempia työnantajiaan ovat mm. Corbel Oy. Elisalla on tutkinto Aalto-yliopiston kiinteistö-, suunnittelu- ja geoinformatiikan osastolta, lisäksi hän on suorittanut myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.

jussi
raitaniemi

Business Director, Partner

jussi.raitaniemi@trevian.fi

+358 50 343 8275

Yhteystiedot

close

Jussin tehtävä Trevianilla on huolehtia päivittäisestä toiminnasta ja operaatioista vaativissa varainhoitoprojekteissa Suomessa ja Norjassa. Jussilla on kiinteistöhallinnon tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta ja vahva operatiivinen tausta Catellan päivittäisestä varainhoitotoiminnasta kansainvälisten sijoittajien parissa.

reima
södervall

CEO, Partner

reima.sodervall@trevian.fi

+358 50 362 7400

Yhteystiedot

close

Reimalla on laaja työhistoria kiinteistöliiketoiminnassa. Amplion Asset Managementin johtajana ja myöhemmin varatoimitusjohtajana hän johti yli 500 miljoonan euron hallinnoitavasta omaisuudesta vastaavaa tiimiä. Reima on toiminut ARIF I: n ja ANL I: n toimitusjohtajana ja hänellä on vankka kokemus kiinteistömarkkinoista Suomessa, Baltiassa, Venäjällä, Belgiassa ja Turkissa.

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää