fbpx
KUVA: Trevianin näköala Jyväskylässä, Puistokatu 2-4 Kolmikulman edustalla oleva aukio on Jyväskylän ensimmäinen kaupunkiaukio, joka rakennettiin 1910-luvun alussa uuden asemakaavan mahdollistettua ruutukaavan ulkopuolelle rakentamisen. Jyväskylän kävelykatu joko alkaa tai loppuu Kolmikulmasta, näkökulmasta riippuen. Trevian on enemmän kuin sen hallinnoimat kiinteistöt: Todellinen arvomme on toiminnassamme osana paikallista yhteisöä.

Kiinteistövarainhoito

Trevian on kaupallisiin kiinteistösijoituksiin ja varainhoitoon erikoistunut riippumaton yhtiö. Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Tulosten maksimoimiseksi toimimme usein yhteistyössä paikallisten kiinteistövälitystoimijoiden kanssa. Trevian Asset Management perustettiin vuonna 2012 ja hallinnoi yli 1 mrd euron kiinteistövarallisuutta. Kasvumme on jatkuvaa ja etsimme koko ajan uusia investointimahdollisuuksia.

Ainutlaatuinen varainhoitopalvelu

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Asiakassuhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydin. Tulosten maksimoimiseksi toimimme usein yhteistyössä paikallisten kiinteistövälitystoimijoiden kanssa.

Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

Kiinteistövarainhoito

Kiinteistöportfolioiden varainhoito

Trevian tarjoaa kattavan varainhoitoalustan hyvinkin hajautetuille kiinteistöportfolioille, jotka kattavat koko Suomen. Trevianin tiimillä on pitkä historia ja laaja kokemus kaikkien toimialojen ja kaikentyyppisen kiinteistövarallisuuden hallinnasta. Vahvuutemme on löytää optimaalinen käyttö jokaiselle kiinteistölle sijaintipaikasta riippumatta. Trevian menestyksekkäimpiin salkunhoitopalveluihin kuuluvat kaikki operatiiviset tehtävät salkun perustamisesta, hinnoittelusta ja hallinnoinnista aina vuokraukseen ja onnistuneiden exit-ratkaisujen luomiseen.

Kiinteistövarainhoito

TOIMISTOT JA BUSINESS PARKIT

Trevian tarjoaa ammattimaista toimisto- ja Business Park -keskusten hallintaa kaikkialla Suomessa. Ymmärrämme nykyaikaisten työtilojen hallinnan asettamat vaatimukset. Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin - keskitymme pitkän aikavälin ratkaisun löytämiseen jokaiselle vuokralaiselle ja pyrimme ennakoimaan myös asiakkaidemme tulevat odotukset. Ykköstavoitteemme on olla markkinoiden suosituin kumppani ja ylläpitää hyviä vuokrasuhteita työmme kautta.

Kiinteistövarainhoito

Kauppakeskusjohtaminen ja muu vähittäiskauppa

Trevian on johtava kotimainen kauppakeskusten ja vähittäiskaupan kiinteistöjenvarainhoitaja Suomessa. Hoitamissamme kohteissa pyrimme aina optimoimaan vuokralaiskokoonpanon suurimpien ketjutoimijoiden ja paikallisten yrittäjien välillä. Valtakunnallisen toimintamme ansiosta meillä on laaja verkosto, jonka avulla saamme kiinnitettyä luotettavia vuokralaisia jokaiseen kiinteistöön. Työskentelemme myös aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä paikallisten toimijoiden kanssa parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Esimerkkinä Trevianin kauppakeskusjohtamisesta on Agore Kiinteistöt Ky, joka on vuonna 2017 perustettu täysin pohjoismaisomisteinen kiinteistösijoitusyhtiö. Agore investoi Suomen suurimpiin kasvukaupunkeihin erityisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja pyrkii tarjoamaan kohteissaan kaupunkien parhaat ydinkeskustojen kauppapaikat ja toimistotilat. Tällä hetkellä Agoren portfolio sisältää kiinteistöjä Suomessa kokonaisarvoltaan noin 220 miljoonaa euroa, ja yhtiö etsii aktiivisesti uusia kohteita salkun kasvattamiseksi jopa yli 400 miljoonan euron kokoon. Keskitymme laatuun, kestävyyteen ja paikallisyhteistyöhön, jotta kaupungit pysyvät vilkkaina.

Lisätietoja: www.agore.fi

Referenssit

Nordika

Säterinportti Business Parkin kehittäminen. Kohde hankittiin tyhjänä vuonna 2014 myöhemmin uudistettavaksi ja vuokrattavaksi. Tilojen vuokraaminen on sujunut alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin.

Varma, Etera, Ylen Eläkerahasto ja Helsingin seurakuntayhtymä

Spektri business park.

Schroder Real Estate KVG.

Varainhoidossamme kahdeksan toimistokohdetta.

H.I.G. Capital

Vähittäiskauppakiinteistön muodostama portfolio.

H.I.G. Capital

Norjassa sijaitsevien 12 vähittäiskauppakiinteistön portfolio.

AXA IM

Trevian avusti 7500 neliömetrin suuruisen vanhan pääkonttorin hankinnassa Helsingin keskustasta. Trevian johtaa kehitysprojektia, jossa toimistoa muunnetaan asunnoiksi.

NV Property Fund 1 Ky

Yli 50 suomalaisen vähittäiskauppakiinteistön muodostama portfolio.

Carlyle

Alunperin yli 20 kohteen muodostama portfolio Suomessa, joka myytiin vuonna 2016.

AP1 ja ELO

Agore -rahasto investoi suomalaisiin Helsingin ulkopuolella. Tavoitekoko €450m.

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää