fbpx
Kuva: Helsingin keskustassa sijaitsevan Wuorion talon uusien toimistotilojen havainnekuva.

Vuokraus ja myynti

Laajin kattaus vapaita tiloja ympäri Suomen

Kun tarvitset liikepaikkaa tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, jos tarvitset lisätietoa. Autamme mielellämme.

 

Trevian on suomalainen toimitiloihin keskittyvä kiinteistövarainhoitoyhtiö. Asiakkaitamme ovat vuokralaiset ja kiinteistösijoittajat.

Meille hyvät suhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydintä. Kuuntelemme ja autamme vuokralaistamme kehittymään omassa liiketoiminnassaan yhdessä kiinteistön kanssa - on kyseessä toimistotilan käyttäjä tai liiketilavuokralainen. Uskomme, että hyvinvoivat ja toisiaan tukevat vuokralaiset tekevät kohteesta elinvoimaisen. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen lisäarvon vuokralaisen liiketoiminnalle sopivilla ja laadukkailla tiloilla. Kun vuokraat meiltä, vuokraat suoraan kiinteistön omistajan edustajalta.

Huolehdimme päämiehemme lukuun hallinnoimistamme kohteista – toimimme kuin omistaisimme ne itse. Kaksi kolmannesta henkilöstöstämme on keskittynyt kiinteistövarainhoitoon.

Vuokraus ja myynti

Toimistot

Suurimmat toimistokohteemme ovat pääkaupunkiseudulla:

Leppävaarassa Säterinportti, jonka viiden talon vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 35.000 m2. www.saterinportti.fi

Pohjois-Tapiolassa Spektri, jonka viiden talon vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 35.000 m2 www.spektri.fi

Aviapoliksessa Plazan Hehku ja Pilke, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 10.500 m2.  www.trevian.fi/plaza

Oulun Linnainmaalla on toimistokohde, jonka vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 10.000 m2.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta löytyy myös toimistotiloja mm. Agore Kiinteistöjen kohteista.  www.agore.fi

Vuokraus ja myynti

POP-UP -kohteet

Trevian tarjoaa useita pop-up tiloja eri puolilla Suomea. Palvelu on uusi ja uniikki. Tilat sijaitsevat pääosin kauppakeskuksissa tai muissa kiinteistöissä ihmisvirtojen äärellä. Tilan voi vuokrata lyhyeksikin aikaa, mikä mahdollistaa kokeilun matalalla kynnyksellä. Sopii myös aloittaville yrityksille. Tutustu ja vuokraa oma tila!

Vuokraus ja myynti

Asuntoja

Myynnissä upeita asuntoja Katajanokalla. Tänä vuonna Satamakatu 3 muuttuu. Kun rakennustyöt kesällä valmistuvat, entinen Keskon pääkonttori saa uusia asukkaita 65 asunnon verran.

Vuokraus ja myynti

Liiketilat

Trevianilla on koko historiansa ajan ollut tarjolla liiketiloja koko Suomen alueella. Enimmäkseen ne ovat tai ovat olleet pt-kaupan käytössä. Agore Kiinteistöt tarjoaa liiketiloja maakuntakaupunkien keskustojen kauppakeskuksista. Isoissa kaupungeissa on myös jonkin verran kivijalkaliiketilaa. www.agore.fi

Tiimimme

Vuokraus

erkka
enomaa

Head of Retail Leasing

erkka.enomaa@trevian.fi

+358 50 514 8102

Yhteystiedot

close

Työssään varainhoitajana Erkka keskittyy pääsääntöisesti vähittäiskauppapaikkoihin. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli leasingpäällikkönä Spondan kauppakeskustoiminnassa. Lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus franchising-jälleenmyyjänä Bestseller-ketjussa useissa kauppakeskuksissa ja muissa vähittäiskaupoissa Suomessa.

helena
kangas

Leasing Manager, Toimistot

helena.kangas@trevian.fi

+358 40 071 7698

Yhteystiedot

close

Helena on toiminut Suomen kiinteistöliiketoimintakentässä vuodesta 1995. Hänen laaja kokemuksensa ja verkostonsa pohjautuu vankkaan työhistoriaan kiinteistöomistajaorganisaatioiden (esimerkiksi Varman, Keskon), palveluliiketoiminnayhtiöiden (esim. JLL) ja Hartelan palveluksessa. Päivittäisissä toiminnoissa Helena keskittyy pääosin toimistoleasingiin. Hänen kiinteistökokemuksensa kattaa myös kehittämis- ja strategiakonsultoinnin.

janne
peltonen

Leasing Manager, Liiketilat

janne.peltonen@trevian.fi

+358 40 3546 997

Yhteystiedot

close

Muut palvelumme

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää