fbpx

Vuokraus ja myynti

Laajin kattaus vapaita tiloja ympäri Suomen

Kun tarvitset liikepaikkaa tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, jos tarvitset lisätietoa. Autamme mielellämme.

 

Trevian on suomalainen toimitiloihin keskittyvä kiinteistövarainhoitoyhtiö. Asiakkaitamme ovat vuokralaiset ja kiinteistösijoittajat.

Meille hyvät suhteet vuokralaisiin ovat toimintamme ydintä. Kuuntelemme ja autamme vuokralaistamme kehittymään omassa liiketoiminnassaan yhdessä kiinteistön kanssa - on kyseessä toimistotilan käyttäjä tai liiketilavuokralainen. Uskomme, että hyvinvoivat ja toisiaan tukevat vuokralaiset tekevät kohteesta elinvoimaisen. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen lisäarvon vuokralaisen liiketoiminnalle sopivilla ja laadukkailla tiloilla. Kun vuokraat meiltä, vuokraat suoraan kiinteistön omistajan edustajalta.

Huolehdimme päämiehemme lukuun hallinnoimistamme kohteista – toimimme kuin omistaisimme ne itse. Kaksi kolmannesta henkilöstöstämme on keskittynyt kiinteistövarainhoitoon.

Vuokraus ja myynti

Toimistot

Pääkaupunkiseutu: 

Leppävaarassa Säterinportti, jonka viiden talon vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 35 000 m2. www.trevian.fi/saterinportti

Pohjois-Tapiolassa Spektri, jonka viiden talon vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 35 000 m2. www.trevian.fi/spektri

Aviapoliksessa Plazan Hehku ja Pilke, joiden vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 10 500 m2.  www.trevian.fi/plaza

Helsingin keskustassa uusrenessanssipalatsi Erottaja2, jonka vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 5 700 m2. www.trevian.fi/erottaja2 

Käpylässä Duetto Park, jonka kahden talon vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 15 000 m2. www.trevian.fi/duetto-park

Muu Suomi:

Oulun Linnainmaalla on toimistokohde, jonka vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 10 000 m2.

Oulun keskustassa Kirkkokatu 21:ssa, on yhteensä liike- ja toimistotilaa 3328 m2  www.trevian.fi/kirkkokatu21

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta löytyy myös toimistotiloja mm. Agore Kiinteistöjen kohteista.  www.agore.fi

Vuokraus ja myynti

Asuntoja

Tarjoamme asuinhuoneistoja eri puolelta Suomea. Tällä hetkellä vapaita asuntoja ei ole saatavilla, saatavuus tarkentuu vuoden 2021 aikana.

Vuokraus ja myynti

Liiketilat

Trevianilla on koko historiansa ajan ollut tarjolla liiketiloja koko Suomen alueella. Enimmäkseen ne ovat tai ovat olleet pt-kaupan käytössä. Agore Kiinteistöt tarjoaa liiketiloja maakuntakaupunkien keskustojen kauppakeskuksista. Isoissa kaupungeissa on myös jonkin verran kivijalkaliiketilaa. www.agore.fi

Tiimimme

Vuokraus

erkka
enomaa

Head of Retail Leasing, Partner

erkka.enomaa@trevian.fi

+358 50 514 8102

Yhteystiedot

close

Työssään varainhoitajana Erkka keskittyy pääsääntöisesti vähittäiskauppapaikkoihin. Ennen Trevianille siirtymistään hän työskenteli leasingpäällikkönä Spondan kauppakeskustoiminnassa. Lisäksi hänellä on yli 10 vuoden kokemus franchising-jälleenmyyjänä Bestseller-ketjussa useissa kauppakeskuksissa ja muissa vähittäiskaupoissa Suomessa.

helena
kangas

Leasing Manager, Toimistot, Partner

helena.kangas@trevian.fi

+358 40 071 7698

Yhteystiedot

close

Helena on toiminut Suomen kiinteistöliiketoimintakentässä vuodesta 1995. Hänen laaja kokemuksensa ja verkostonsa pohjautuu vankkaan työhistoriaan kiinteistöomistajaorganisaatioiden (esimerkiksi Varman, Keskon), palveluliiketoiminnayhtiöiden (esim. JLL) ja Hartelan palveluksessa. Päivittäisissä toiminnoissa Helena keskittyy pääosin toimistoleasingiin. Hänen kiinteistökokemuksensa kattaa myös kehittämis- ja strategiakonsultoinnin.

Kiia Hynna

kiia
hynnä

Retail Concept & Leasing Manager

Kiia.hynna@trevian.fi

+358 50 472 6696

Yhteystiedot

close

Hynnä siirtyi tehtäväänsä Colliers International Finlandin palveluksesta, missä hän vastasi Helsingin Forumin liike- ja toimistotilojen manageroinnista. Hynnällä on korkeakoulututkinto (Master of Business Administration) liiketoiminnan kehittämisestä ja toimitilapalveluista.

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää