fbpx
Duetto Park julkisivu

Duetto Park

Duetto Park

Duetto Park on täyden palvelun toimistorakennus Helsingin Käpylän kainalossa. Kiinteistö koostuu kahdesta seitsemänkerroksisesta toisiinsa yhdistetystä talosta. Käpylän vehreä sijainti tarjoaa Duetto Parkille myös erinomaiset liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja lentokentälle. Yhteensä taloissa on tarjolla 15 000 m2 joustavaa toimitilaa. 

Duetto Park on uudistettu vuonna 2020, mm. päivitetyillä aulatiloilla ja yhteisillä lounge-tiloilla. Uudistus saa päätöksen vuoden 2021 aikana. Duetto Parkissa on myös korkeatasoinen ravintola, kattavat aulapalvelut, kuntosali, vuokrattavat pysäköintitilat parkkihallissa ja ulkona sekä erikokoisia varastotiloja. 

Kysy vapaita toimitiloja: 

Outi Kymäläinen, Asset Manager

Kätevä sijainti vihreän Käpylän vieressä

Erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta Duetto Parkista pääsee muutamassa minuutissa Helsingin keskustaan ja lentokentälle. 

Duetto Park sijaitsee osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620, Helsinki. 

Duetto Park ilmakuva

Joustavat ja modernit toimitilat

Duetto Parkin toimitilat ovat kooltaan 300 m2 ja 1000 m2 väliltä. Kiinteistön modernit tilat ovat erittäin muuntojoustavia, ja ne voidaan räätälöidä vuokralaisen tarpeiden mukaan. 

Tilojen muutosta suunnitellessa vuokralaisilla on mahdollisuus käyttää sisustussuunnittelijoiden ja arkkitehtien palveluja parhaimman tilaratkaisun saamiseksi. Ammattilaiset voivat suunnitella tilat näyttämään täsmälleen yrityksen ja brändin mukaiselta valitsemalla oikeat ulkoasut, materiaalit ja värit.  

Duetto-mallitoimisto

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Lounasravintola ja catering-palvelu

Korkeatasoinen lounasravintola Svengi palvelee talon ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolassa on viikoittain vaihtuva lounaslista. Lounaan lisäksi ravintolasta saa aamiaista, välipalaa ja erilaisia juomia ja herkkuja koko päivän. 

Ruuat voidaan myös tilata kokoustiloihin catering-palvelun kautta. 

Duetto ravintola

Aulapalvelu ja kokouskeskus

Duetto Parkissa on kattava aulapalvelu ystävällisellä aulahenkilökunnalla. 

Joustava kokouskeskus tarjoaa pieniä ja suuria kokoustiloja, jotka ovat vuokralaisten varattavissa. Kokouskeskuksessa on myös auditorio, joissa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia. Ravintola Svengistä saa tilattua kokouksiin tarjoilut. 

Kuntosali 

Duetto Parkin alakerrassa sijaitsee vuokralaisten käytössä oleva hyvin varusteltu kuntosali. Kuntosalilla on suihku- ja pukuhuonetilat.

Duetto Park kuntosali

Pysäköintitilaa autoille ja pyörille

Autojen pysäköintipaikkoja on sisällä pysäköintihallissa sekä ulkona. Sähköautojen latauspisteet asennetaan vuoden 2021 aikana. 

Pyöräilijöille on myös paikkoja pysäköintihallissa sekä ulkona pääsisäänkäynnin vieressä. 

Duetto_parkkihalli

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää