fbpx
Säterinportti rakennus

Säterinportti

Toimistokampus Säterinportti

Säterinportti on hyvinvointia tukeva toimistokampus Espoon Leppävaarassa Kehä I:n varrella. Hyvinvointi on ollut kiinteistön keskiössä alusta alkaen, ja jo suunnitteluvaiheessa Säterinportti tähtäsi Suomen hyvinvoivimmaksi työympäristöksi. Viiden talon toimistokampuksesta löytyy monikäyttöiset ja muuntuvat toimistotilat 500 m2 alkaen. 

Säterinportista on loistavat kulkuyhteydet autolla, pyörällä, bussilla, junalla sekä myöhemmin valmistuvalla raitiovaunu Raide-Jokerilla. Autoilijoille on yli 1 000 pysäköintipaikkaa ja pyöräilijöille on turvalliset säilytyspaikat.

Kysy vapaita toimitiloja: 

Antti Venermo

Säterinportti logo

Kätevä sijainti Kehä I:n ja palvelujen vieressä

Säterinportti sijaitsee kivenheiton päässä Kauppakeskus Sellon palveluista. Säterinporttiin pääsee Helsingin keskustasta autolla vain 20 minuutissa ja junalla 25 minuutissa. Lentokentälle on vain 20 minuutin automatka. 

Julkiset kulkuyhteydet ovat loistavat, ja toimistokampukseen pääsee niin bussilla, junalla kuin myös tulevaisuudessa raitiovaunu Raide-Jokerilla. 

saterinportti ilmakuva

Joustavat ja monikäyttöiset toimitilat

Säterinportista löytyy muuntuvia toimistotiloja 500 m2 lähtien. Tiloista on tehty monikäyttöisiä, jotka soveltuvat paitsi keskittymistä vaativaan työhön, myös yhteiseen ideointiin. 

saterinportti_tilat

VUOKRATTAVAT TOIMITILAT

Nyt vapaana:

Kansainväliset sertifikaatit

Säterinportti on ensimmäinen kiinteistö Suomessa, joka on saavuttanut kansainvälisen WELL-hyvinvointisertifikaatin. Kiinteistö saavutti WELL Core & Shell -sertifikaatin kultatason uutteralla panostamisella hyvinvointia tukeviin elementteihin työympäristössä. 

Lisäksi Säterinportilla on kansainvälinen BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka ottaa huomioon rakennuksen ympäristövaikutukset, kuten energian- ja vedenkulutuksen sekä käytetyt materiaalit. 

Saterinportti_Well_Breeam

Korkeatasoinen ravintola ja kahvila

Laadukas Dylan-lounasravintola tarjoaa päivittäin monipuolisia, tuoreista raaka-aineista paikan päällä valmistettuja lounaita. Viihtyisässä kahvilassa on tarjolla erilaisia kahveja, salaatteja ja pientä purtavaa.  

buffet_tiski

Kuntokeskus ja hieronta

Säterinportissa on kuntokeskus ja ryhmäliikuntatila, joka on työntekijöiden käytössä. Avarissa ja valoisissa tiloissa pääsee treenaamaan myös oman personal trainerin kanssa. 

Toimistokampuksesta löytyy myös urheilu- ja klassisenhieronnanpalvelut. 

sali_kuntokeskus_saterinportti

”Emme halua tarjota Säterinportin yrityksille vain neliöitä, vaan tilaa, jossa on hyvä olla ja tehdä töitä. Toimitiloilla on tutkitusti merkittävä vaikutus työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen, mikä lisää myös tuottavuutta.”

Antti Venermo, Trevian Asset Management

Mukavuusalue – olohuonemainen kohtaamispaikka 

Säterinportin vuokralaisilla on käytössä lähes 1 700 m2:n laajuinen Mukavuusalue, jossa on kuntosalin, hieronnan sekä ryhmäliikuntatilan lisäksi olohuonemainen kohtaamispaikka.

Mukavuusalueella voi töiden tekemisen lisäksi pelailla, kokoontua yhteen, lueskella kirjoja ja lehtiä tai vaikka katsella jättiscreeniltä urheilua. Mukavuusalueella voi myös järjestää tapahtumia.

mukavuus_alue_saterinportti

Aulapalvelu ja varattavat neuvotteluhuoneet

Säterinportin aulapalvelusta saa tarvittavat palvelut helposti ja nopeasti. Eri kokoiset neuvottelutilat ja auditorio ovat työntekijöiden vuokrattavissa isommallekin joukolle. 

aula_tiski_saterinportti
Säterinportti logo

Muut palvelumme

Toimistot

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokohteita. Suurimmat toimistokohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Kiinteistövarainhoito

Toimintamallimme perustuu täyden palvelun varainhoitoon, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi.

Lue lisää

Kiinteistösijoittaminen

Tarjoamme asiakkaillemme yksilöidysti strukturoituja, kokonaisvaltaisia kiinteistöinvestointipalveluita. Toimimme monenlaisten konseptien parissa aina erilaisista yhteisyrityksistä rahastoratkaisuihin, pyrkimyksenämme hallita kiinteistöinvestoinnin koko elinkaarta.

Lue lisää