fbpx

Töihin Trevianille

Töihin Trevianille

Liity osaavaan tiimiimme

Sitoutunut, osaava ja motivoitunut henkilöstö on suurin voimavaramme. Trevianin liiketoiminnan laatu ja onnistumiset ovat tulosta henkilöstön monipuolisista ja yksilöllisistä vahvuuksista. Arvomme ja missiomme näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita työntekijöitä, jotka tuovat parhaan osaamisensa ja ammattitaitonsa rooliin upeassa tiimissämme. Etsimme muutakin kuin teknistä kyvykkyyttä: etsimme työntekijää, joka jakaa arvomme ja toimii saumattomasti osana tiimiämme, sekä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Trevian työnantajana

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa avointa paikkaa? Tuo karismasi, tietämyksesi ja yksilölliset taitosi näytille ja liity tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Kauppakeskuspäällikkö

By 20.3.2020KiinteistövarainhoitoLue lisää

Haemme

KAUPPAKESKUSPÄÄLLIKKÖÄ

Rovaniemelle vastaamaan kauppakeskus Revontulen liiketoiminnasta, keskuksen kaupallisesta kehittämisestä ja hallinnosta.

Kauppakeskus Revontuli on nimensä mukaisesti värikäs, pohjoinen ja jatkuvasti uudistuva kauppakeskus. Revontuli on tullut tunnetuksi Lapin alueen edelläkävijänä ja kansainvälisen tason kauppakeskuksena, josta on suora yhteys vieressä sijaitsevaan Rinteenkulman kauppakeskukseen. Yhteensä kahdesta kauppakeskuksesta löytää yli 60 eri liikettä.

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa ammattilaista vastaamaan kauppakeskuksen kokonaisvaltaisesta toiminnasta. Viet eteenpäin strategiaamme jalostamalla sen rautaisella ammattitaidolla arjen toiminnaksi. Keskeinen tehtäväsi on Revontulen vahvan tunnettuuden säilyttäminen ja sitä tukevien uudistusten läpivienti. Onkin tärkeää, että sinulla on vahva ymmärrys kauppakeskusten toimintaa muokkaavista trendeistä kuten digitaalisuuden tuomista mahdollisuuksista ja palvelukonseptien monipuolistumisesta.

Vastuullasi on Revontulen kaupallinen ja taloudellinen raportointi sekä budjetointi. Odotamme, että yrityksen taloudelliset tunnusluvut ovat hallussasi ja pystyt suunnitelmalliseen työskentelyyn kauppakeskuksen talouden ohjauksessa ja raportoinnissa.

Keskeinen tehtäväsi on Revontulen toimitilojen vuokraus. Arkeesi kuuluu jatkuva vuoropuhelu olemassa olevien vuokralaisten kanssa ja aktiivinen keskustelu potentiaalisten uusien vuokralaisten kanssa. Osallistut Revontulen markkinoinnin ja tapahtumien koordinointiin sekä huolehdit siitä, että arki sujuu mutkattomasti Revontulen yritysten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Agoren kauppakeskustiimin kanssa, joka on valmis auttamaan sinua missä ikinä apua tarvitsetkaan.

Menestyt parhaiten, mikäli sinulla on:

 • on soveltuvaa työkokemusta vähittäiskaupan ja/tai markkinoinnin tehtävistä sekä koulutustausta, joka tukee edellä mainittuja asioita
 • vahvaa kaupallista ymmärrystä ja näyttöä taloudellisesta suunnittelusta
 • kokemusta liiketilojen vuokrauksesta
 • näyttöjä strategisten suunnitelmien menestyksellisestä läpiviennistä
 • paineensietokykyä
 • erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vahvaa neuvottelu- ja viestintäosaamista
 • itsenäisyyttä ja rohkeutta tuoda esiin omia näkemyksiä sekä kehitysideoita
 • oppimiskykyä ja taitoa sekä uteliaisuutta löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja
 • hyvä kirjallinen ja suullinen suomen- ja englannin kielen taito
 • CRM osaamista ja MS Office ohjelmistojen monipuolista käyttötaitoa
 • Lapin aluerakenteen, elinkeinoelämän ja kulttuurin tunteminen katsotaan eduksi

Tarjoamme tehtävässäsi vastuuta ja vapautta. Luottamus ja joustavuus on meille tärkeää puolin ja toisin. Työkenttäsi tulee olemaan mielenkiintoinen ja haastava, jossa rinnallasi ja tukenasi toimii koko Trevianin huippuammattilaisten joukko. Tarjoamme sinulle vahvan tuen myös oman ammattiosaamisesi kehittämiseen. Panostamme henkilöstömme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin mm. monipuolisilla henkilöstöeduilla. Tuemme esim. henkilöstön liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, työmatkailua ja tarjoamme henkilöstöetuna myös sairaan lapsen kotihoitoa.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia nopeasti ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Kun liität hakemukseen CV:n ja hakukirjeen, muistathan tallentaa tiedostot välissä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Director, Retail Jussi Raitaniemi pe 28.2. klo 14-15 ja to 5.3. klo 9-10 puh. 050 343 8275, sposti: jussi.raitaniemi@trevian.fi

Yhteyshenkilö

Jussi Raitaniemi

COO, Partner

jussi.raitaniemi@trevian.fi +358 50 343 8275
Hae paikkaa
Lue vähemmän