fbpx
Trevian toimisto

Töihin Trevianille

Töihin Trevianille

Liity osaavaan tiimiimme

Sitoutunut, osaava ja motivoitunut henkilöstö on suurin voimavaramme. Trevianin liiketoiminnan laatu ja onnistumiset ovat tulosta henkilöstön monipuolisista ja yksilöllisistä vahvuuksista. Arvomme ja missiomme näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita työntekijöitä, jotka tuovat parhaan osaamisensa ja ammattitaitonsa rooliin upeassa tiimissämme. Etsimme muutakin kuin teknistä kyvykkyyttä: etsimme työntekijää, joka jakaa arvomme ja toimii saumattomasti osana tiimiämme, sekä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Trevian työnantajana

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sopivaa avointa paikkaa? Tuo karismasi, tietämyksesi ja yksilölliset taitosi näytille ja liity tiimiimme.

Avoimet työpaikat

Kiinteistöanalyytikko

By 19.11.2021KiinteistösijoittaminenLue lisää

Haemme nyt kiinteistöanalyytikkoa Helsingin toimipisteeseemme.

Kiinteistöanalyytikon tehtäviin kuuluvat keskeisesti osto- ja myyntikohteiden analysointi sekä investointilaskelmien ja -esitysten tekeminen. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi kotimaan kiinteistömarkkinoiden seuranta ja tähän liittyvät analyysit.

Odotamme sinulta

  • 1–3 vuoden kokemusta kiinteistöalalta
  • aiempaa kokemusta investointilaskelmien tekemisestä
  • MS Office ohjelmistojen monipuolista käyttötaitoa, erityisesti erinomaista Excel -taitoa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. kaupallisen tai teknisen alan opinnoista

Päivittäisessä tekemisessä korostuvat täsmällisyys, numerotarkkuus ja huolellisuus. Analyytikon roolissa on tärkeää, että osaat seuloa dataa, tehdä sen pohjalta johtopäätöksiä ja viestiä tuloksista. Arvostamme, että olet proaktiivinen ja yhteistyökykyinen sekä nautit liiketoimintarajat ylittävästä tiimityöskentelystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kiinteistöalan huippujen kanssa. Yhdessä tekeminen on yksi arvoistamme ja se näkyy arjessamme. Trevianin koko tiimi tukee työtäsi ja auttaa sinua kehittymään kiinteistöalan ammattilaisena. Henkilöstömme viihtyvyys ja hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut aina välipaloista liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin ja sairaan lapsen kotihoitoon. Toimitilamme ovat Helsingin keskustassa, mutta voit myös työskennellä Leppävaaran coworking-tilassamme.

Kiinnostuitko? Kysy rohkeasti lisää, tiedusteluihin vastaa Investment Director Risto Vuorenrinne 28.10. klo 14–15.30 puh. 050 313 9350

Toimithan nopeasti, täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Käsittelemme hakemuksia nopeasti ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta. Muistathan tallentaa hakukirjeen ja CV:n ennen lähettämistä.

Yhteyshenkilö

Risto Vuorenrinne

Investment Director

risto.vuorenrinne@trevian.fi +358 50 313 9350
Hae paikkaa
Lue vähemmän