Leppävaara, Espoo

Säterinportti

Kätevä sijainti Kehä I:n ja palvelujen vieressä

 • Säterinportti sijaitsee kivenheiton päässä Kauppakeskus Sellon palveluista. Säterinporttiin pääsee Helsingin keskustasta autolla vain 20 minuutissa ja junalla 25 minuutissa. Lentokentälle on vain 20 minuutin automatka. Julkiset kulkuyhteydet ovat loistavat, ja toimistokampukseen pääsee niin bussilla, junalla kuin myös tulevaisuudessa raitiovaunu Raide-Jokerilla.

Hero Content Image

Joustavat ja monikäyttöiset toimitilat

 • Säterinportista löytyy muuntuvia toimistotiloja 500 m2 lähtien. Tiloista on tehty monikäyttöisiä, jotka soveltuvat paitsi keskittymistä vaativaan työhön, myös yhteiseen ideointiin. Eri kokoiset neuvottelutilat ja auditorio ovat myös vuokralaisten varattavissa isommallekin joukolle.

Hero Content Image

Kansainväliset sertifikaatit

 • Säterinportti on ensimmäinen kiinteistö Suomessa, joka on saavuttanut kansainvälisen WELL-hyvinvointisertifikaatin. Kiinteistö saavutti WELL Core & Shell -sertifikaatin kultatason uutteralla panostamisella hyvinvointia tukeviin elementteihin työympäristössä. Lisäksi Säterinportilla on kansainvälinen BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka ottaa huomioon rakennuksen ympäristövaikutukset, kuten energian- ja vedenkulutuksen sekä käytetyt materiaalit.

Hero Content Image

Loistavat palvelut vuokralaisen käytössä

 • Säterinportista löytyy korkeatasoinen Dylan-ravintola sekä viihtyisä kahvila. Vuokralaisten käytössä ovat myös kuntokeskus sekä hierontapalvelut. Säterinportin Mukavuusalue on olohuonemainen kohtaamispaikka, jossa voi tehdä töitä, pelailla, lueskella kirjoja tai katsoa jättiscreeniltä vaikkapa urheilua. Mukavuusalueella voi myös järjestää tapahtumia.

Hero Content Image

  Säterinportti

  Säterinportti on hyvinvointia tukeva toimistokampus Espoon Leppävaarassa Kehä I:n varrella. Hyvinvointi on ollut kiinteistön keskiössä alusta alkaen, ja jo suunnitteluvaiheessa Säterinportti tähtäsi Suomen hyvinvoivimmaksi työympäristöksi. Viiden talon toimistokampuksesta löytyy monikäyttöiset ja muuntuvat toimistotilat 500 m2 alkaen.

  Säterinportista on loistavat kulkuyhteydet autolla, pyörällä, bussilla, junalla sekä myöhemmin valmistuvalla raitiovaunu Raide-Jokerilla. Autoilijoille on yli 1 000 pysäköintipaikkaa ja pyöräilijöille on turvalliset säilytyspaikat.

  Maria Pukki

  Maria Pukki

  +358 44 7150 745

  maria.pukki@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Säterinportin tilavaihtoehdoista

  Onko Säterinportin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.