Tullikatu 6, Tampere

Tampereen Tullintori

Kauppakeskus Tampereen sydämessä

 • Tampereen Tullintorin keskeinen sijainti takaa sujuvat kulkuyhteydet ympäri Suomen. Juna-, bussi- ja raitiovaunuliikenne kulkee Tullintorin vierestä.

Hero Content Image

Kaikki palvelut saman katon alla

 • Kauppakeskus tarjoaa monipuolisen palvelu- ja liiketarjonnan saman katon alta. Kauppakeskuksen lisäksi lähialueelta löytyy laaja valikoima palveluita.

Hero Content Image

Muuntautuvat liike- ja toimistotilat

 • Uudistuksen myötä Tullintori tarjoaa entistä enemmän muuntojoustavaa toimistotilaa sekä enemmän liiketiloja, jotka takaavat palvelutarjonnan kasvun ja monipuolistamisen.

Hero Content Image

  Tampereen Tullintori

  Keskellä kaikkea

  Tampereen Tullintori vuokraa liike- ja toimistotiloja uudistuneesta ja viihtyisästä ympäristöstä alueella, jonka vetovoima vain kasvaa. Vuonna 1991 kauppakeskuksena avattu Tullintori elää parhaillaan hyvin kiinnostavaa vaihetta, sillä valtava 15 miljoonan euron remontti on valmis.

  Kauppakeskus sijaitsee rautatieaseman vieressä ja ympärillä on Business Parkkeja, Yliopisto, Tampere-talo, Nokia-Arena ja monia hotelleja. Tullintorin yhteydessä on Finnparkin pysäköintihalli, jossa on 530 autopaikkaa. Lisäksi julkiset yhteydet ovat erinomaiset ja Tullintorille on helppo tulla, vaikka Tampereen uudella ratikalla.

  Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake ja varataan Sinulle aika esittelyyn.

  TÄNÄÄNKIN ON TORIPÄIVÄ

  Ystävällisin terveisin, Janne Toikka / Trevian

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Image

  Janne Toikka

  +358 50 587 0050

  janne.toikka@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Tullintorin tilavaihtoehdoista

  Onko Tampereen Tullintorin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.