Tampere

Tampereen Tullintori

Kauppakeskus Tampereen sydämessä

 • Tampereen Tullintorin keskeinen sijainti takaa sujuvat kulkuyhteydet ympäri Suomen. Juna-, bussi- ja raitiovaunuliikenne kulkee Tullintorin vierestä.

Hero Content Image

Kaikki palvelut saman katon alla

 • Kauppakeskus tarjoaa monipuolisen palvelu- ja liiketarjonnan saman katon alta. Kauppakeskuksen lisäksi lähialueelta löytyy laaja valikoima palveluita.

Hero Content Image

Muuntautuvat liike- ja toimistotilat

 • Uudistuksen myötä Tullintori tarjoaa entistä enemmän muuntojoustavaa toimistotilaa sekä enemmän liiketiloja, jotka takaavat palvelutarjonnan kasvun ja monipuolistamisen.

Hero Content Image

  Tampereen Tullintori

  Kauppakeskus Tullintori sijaitsee Tampereen sydämessä, Ratinassa. Julkisilla liikennevälineillä on helppo tulla ja rautatieasema sijaitsee vain 100 metrin päässä. Autoilijoille on runsaasti parkkitilaa suurissa pysäköintitaloissa. Tullintorin monipuolinen palvelu- ja liiketarjonta takaa kaiken tarvittavan saman katon alta.

  Tullintorilla on meneillään mittava kehityshanke. Uudistuksen myötä Tullintori tarjoaa entistä enemmän muuntojoustavaa toimistotilaa sekä enemmän liiketiloja, jotka takaavat palvelutarjonnan kasvun ja monipuolistamisen.

  ”Perusperiaate suunnittelussa on ollut, että kyseenalaistamme nykyiset kauppakeskusten toimintamallit ja toimistojen palvelukokonaisuudet. Tämä tulee näkymään vahvasti viestinnässä, markkinoinnissa sekä tavassamme toimia”, summaa Tullintorin kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Image

  Janne Toikka

  +358 50 587 0050

  janne.toikka@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Tullintorin tilavaihtoehdoista

  Onko Tampereen Tullintorin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.