Metsänneidonkuja 4-12, Espoo

Spektri Business Park – Kaiken keskellä

Keskeinen sijainti loistavilla kulkuyhteyksillä

 • Spektrin modernit toimistotalot tarjoavat viihtyisiä ja muunneltavia toimitiloja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Autoilijoille on lähes 1000 pysäköintipaikkaa ja runsaasti asiakaspaikkoja. Metroasema on myös kävelymatkan päässä.

Hero Content Image

Edustavat ja modernit toimitilat

 • Spektrin edustavat toimistotilat ovat käyttäjän muunneltavissa, sekä toimistotalo tarjoaa muuttovalmiita laatutoimistoja pienemmällä sitoutumisella.

Hero Content Image

Laadukkaat palvelut vuokralaisen käytössä

 • Spektrin monipuoliset ja laadukkaat palvelut lisäävät vuokralaisten viihtyisyyttä. Talosta löytyvät mm. korkealuokkainen ravintola ja catering -palvelu, ammattitaitoinen aulapalvelu, modernit ja varattavissa olevat kokoustilat sekä kuntosali ja Yoga & Wellness studio.

Hero Content Image

  Spektri Business Park

  Spektri on moderni yrityspuisto, joka sijaitsee näkyvällä paikalla Kehä 1:n varrella, Pohjois-Tapiolassa, Otaniemen teknologiakeskittymän kupeessa. Spektri muodostuu viidestä eri toimistotalosta; Pilotti, Duo, Trio, Kvartti ja Kvintti, jotka tarjoavat edustavat, muunneltavat ja modernit toimitilat noin 80 yritykselle.

  Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Spektriin on sujuvat liikenneyhteydet muualta pääkaupunkiseutua ja Helsinki-Vantaan lentokentältä.

   

   

  Kaisa Granholm

  Kaisa Granholm

  +358 50 571 8300

  kaisa.granholm@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Spektrin tilavaihtoehdoista

  Onko Spektri Business Parkin sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.