Radiokatu 3, Helsinki

Iso Paja

Keskeinen sijainti

 • Iso Paja on yksi läntisen Pasilan maamerkeistä, jonka saavutettavuus on huippuluokkaa saavuitpa mistä ilmansuunnasta tahansa – millä tahansa kulkupelillä.

Hero Content Image

Tilatehokkaat toimitilat

 • Täysin modernisoidut, mukautuvat ja joustavat työtilamme sekä avoimet, yhteisöllisyyttä ja vehreyttä huokuvat yleiset tilamme ovat tekijöitä, jotka vetävät yrityksiä ja ennen kaikkea ihmisiä puoleensa.

Hero Content Image

Kokoustilat väliaikaiseen käyttöön

 • Ensiluokkaiset etäyhteydet, herkullinen lounas ja sopivin väliajoin energisoivia välipaloja. Lopuksi tietysti lasilliset kuohuvaa. Ja tila itsessään tarjoaa sen kuuluisan wau-efektin sekä mielenkiintoisen tarinan kerrottavaksi.

Hero Content Image

Maukkaat lounasvaihtoehdot

 • Ison Pajan ravintola tarjoilee monipuolisia lounasvaihtoehtoja sekä tuottaa catering-palveluita Ison Pajan neuvottelutiloihin. Tarjonnassa on huomioitu monipuolisesti tarpeet eri ruokavalioille. Lounaalla tarjolla on perinteisen buffan lisäksi erillinen vegebuffa, salaatti-deli sekä street kitchen.

Hero Content Image

  Iso Paja

  Vaikket olisi koskaan vieraillut meillä, nimi Iso Paja lienee sinulle tuttu. Olemmehan olleet koti monille yhteiskunnallisesti merkittäville toimijoille yli 30 vuoden ajan. Kukapa ei muistaisi vaikkapa täällä vietettyjä lukuisia Ylen vaalivalvojaisia.

  Nykyisin tämä Pasilan sydämessä sijaitseva maamerkki katsoo vahvasti tulevaisuuteen – jatkuvasti tilojansa ja toimintaansa kehittäen. Ihmisten päivittäinen työhyvinvointi, vieraidemme inhimillinen ja lämmin kohtaaminen sekä kiinteistömme energiatehokkuus ovat esimerkkejä asioista, joihin panostamme vahvasti.

  Mari Mannila

  Mari Mannila

  +358 40 532 5165

  mari.mannila@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Iso Pajan tilavaihtoehdoista

  Onko Iso Pajan sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.