Tehtaankatu 3-5, Kokkola

Chydenia

Kauppakeskus Kokkolan ydinkeskustassa

 • Kauppakeskus Chydenia sijaitsee oivallisesti kaupungin keskustassa, jolloin pääsy ostoksille ja elämyksille on helppoa ja nopeaa. Rautatieasema on vain 100 metrin päässä ja autoillekin löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Hero Content Image

Monipuolinen liikevalikoima

 • Chydenia tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä huippubrändejä ja kattavan sekä monipuolisen ravintolatarjonnan. Lisäksi löytyy vielä koko perheen palveluita.

Hero Content Image

  Kauppakeskus Chydenia

  Kauppakeskus Chydenia sijaitsee Kokkolan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Rautatieasema sijaitsee alle 100 metrin päässä. Kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat Rantakadulla, Tehtaankadulla ja Rautatienkadulla.

  Chydeniassa on laaja liikevalikoima kansainvälisistä huippubrändeistä kokoperheen palveluihin. Pysäköintipaikkoja on myös runsaasti autoilla liikkuville.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Kiia Hynnä

  Kiia Hynnä

  +358 50 326 1570

  kiia.hynna@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Chydenian tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Chydenian sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.