16.01.2024 

/ Jaa

VillageWorks avaa lippulaivakohteen Trevianin hallinnoimaan Erottaja2:een

VillageWorks avaa viisikerroksisen yli 1 700 neliötä kattavan toimistohotellin Erottaja2:n kiinteistöön Helsingin ydinkeskustaan. Työskentelytilakokonaisuus tarjoaa Erottaja2:ssa yksityisiä ja yhteisöllisiä toimistotiloja niin perinteisiä toimitilaratkaisuja kuin hybridimallia hyödyntäville yrityksille. VillageWorksin toimistohotelli avautuu käyttäjille maaliskuussa 2024. Erottaja2-toimistorakennuksen omistaa BlackRock, jonka suomalainen yhteistyökumppani Trevian Asset Management vastaa kiinteistön kehittämisestä ja vuokraamisesta.

Kolmesta rakennuksesta koostuvan Erottaja2-kokonaisuuden omistaa kansainvälinen varainhoitoyhtiö BlackRock. Erottaja2:n valinneisiin yrityksiin kuuluvat muun muassa kansainvälisestä designista tunnettu Skanno, terveysalan konserni Cor Group, sijoitusyhtiöt Oras Invest ja Takoa Invest sekä Trevian Asset Management, joka toimii myös BlackRockin paikallisena varainhoitajana.

Erottaja2:n vuokralaisen Skannon showroom

– Uusi toimistohotellimme Erottaja 2:ssa avaa pienten yritysten ja yksityisyrittäjien käyttöön yhden Helsingin kauneimmista toimistorakennuksista. Haluamme tarjota paikan, jossa työskentely on paitsi tehokasta myös mukavaa ja jossa työntekijät voivat hyvin. Panostamme yhteisömme hyvinvointiin ja hyvään työympäristöön, kertoo VillageWorksin toimitusjohtaja Khuong Le.

– On hienoa olla mukana kehittämässä tätä konseptia yhdessä maineikkaan toimijan kanssa. Hybridityö on omalta osaltaan kiihdyttänyt kiinnostusta joustaviin tilaratkaisuihin, ja ydinkeskusta sijaintina on pysynyt edelleen vetovoimaisena. Toimistohotellit tarjoavat mahdollisuuden itsenäisille ammatinharjoittajille, pienille firmoille ja freelancereille olla osa isompaa yhteisöä, ja ne palvelevat myös isompia yrityksiä hubina tai lisäkapasiteettina. Yhteistyö VillageWorksin kanssa täydentää Erottaja2:n tila- ja palveluvalikoimaa. Erottaja2 pystyy nyt palvelemaan myös pienempiä yrityksiä, kertoo Trevianin Head of Office Leasing Helena Kangas.

– Toivotamme VillageWorksin lämpimästi tervetulleeksi Erottaja2:een. Erottaja2 on erittäin merkittävä historiallinen rakennus Helsingissä, ja olemme ylpeitä sen kehittämisestä ja palauttamisesta entiseen loistoonsa. Joustava toimitilaoperaattori, kuten VillageWorks, on erinomainen lisä Erottajalle, ja he täydentävät erinomaisesti nykyisiä sekä tulevia vuokralaisia. Odotamme innolla, että VillageWorks avaa uuden lippulaivansa Erottaja2:een, kertoo Adam Benjamin Brown, BlackRockin Pohjoismaiden Head of Real Estate Asset Management.

VillageWorks on 15 vuotta toiminut suomalainen joustavien toimitilojen tarjoaja, jolle Erottaja2 on jo kymmenes kohde. Yritys tarjoaa joustavia työtilaratkaisuja, joille keskeinen sijainti on olennainen kriteeri, ja hallinnoi yhteensä 16 000 neliömetrin edestä tiloja pääkaupunkiseudulla. VillageWorksin toimitilapalvelut pitävät sisällään erilaisia toimisto- ja työtiloja, kokoustiloja, tapahtuma- ja saunatiloja sekä virtuaalitoimistoja. Erottaja2:een avautuva toimistohotelli on tarkoitettu niin pienimmille yrityksille kuin isojen organisaatioiden hybridityöskentelyyn – toimistotilat on suunniteltu erityisesti 2–10 hengen tiimeille. VillageWorksin Erottaja2:n toimistohotellissa lanseerataan myös uusi Business Lounge -konsepti, joka koostuu kaikille vuokralaisille ja ulkopuolisille asiakkaille avoimista joustavista työskentelytiloista.

Lisätietoja:

Helena Kangas
Head of Office Leasing
Trevian Asset Management
0400 717 698
helena.kangas@trevian.fi

Trevian Asset Management on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama kaupallisiin kiinteistöihin ja asuntoihin keskittyvä kiinteistösijoitus- ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Tarjoamme täyden palvelun varainhoitoa ja strukturoituja sijoituspalveluita sijoituksen koko elinkaaren ajalle. Yrityksen palvelut on suunnattu erityisesti institutionaalisille kiinteistösijoittajille, pankeille sekä muille ammattimaisille sijoittajille. Trevianilla on hallinnoitavanaan 1,2 miljardin euron kiinteistövarallisuus. www.trevian.fi

VillageWorks on Suomen suurin yksityinen, pisimpään markkinoilla toiminut joustavia työtiloja tarjoava yritys. Vuonna 2008 perustettu suomalainen VillageWorks on kasvanut usean toimipisteen organisaatioksi, jonka asiakkaina on noin 2000 jäsentä ja 500 jäsenyritystä. Nykypäivän VillageWorksin ydintarjonta perustuu sen kolmeen kivijalkaan – monipuoliset tilat, laaja palvelutarjonta sekä tiivis ja lämminhenkinen yhteisö. www.villageworks.fi