05.09.2023 

/ Jaa

Trevianin onnistuneet uudelleenrahoitukset haastavassa markkinatilanteessa – EY mukana neuvonantajana 

Trevian Asset Management on viimeisen vuoden aikana tehnyt kaksi merkittävää uudelleenrahoitusta: Finnish Groceries- ja Agore Kiinteistöt -portfolioiden yhteenlaskettu uusittu rahoituksen määrä oli 150 miljoonaa euroa. EY tuki uudelleenrahoitusprosesseja laki- ja rahoitusneuvonantajana. 

Trevian on tehnyt onnistuneen 41 miljoonan euron uudelleenrahoituksen Finnish Groceries portfoliolleen. Portfolio koostuu yli 40:stä kokonaan tai osittain omistetusta kiinteistöyhtiöstä pääkaupunkiseuduilla ja maakuntien kaupunkikeskuksissa eri puolilla Suomea. 

Tämä on hienoa jatkumoa viimevuotiselle Agore Kiinteistöt -portfolion 109 miljoonan euron uudelleenrahoitukselle. Portfolio sisältää kaupunkikeskuskiinteistöjä Suomessa pääosin pääkaupunkiseudun ulkopuolella kasvukaupunkien keskustoissa.  

”Aktiivinen kiinteistövarainhoito, kiinteistökehitys ja vuokraustyö ovat tuottaneet tuloksia sillä Agore salkun vuokrausaste on sen historiansa korkein. Haastavassa markkinatilanteessa olemme erittäin tyytyväisiä kiinteistövarainhoidon saavutuksiin, jotka mahdollistavat portfolioiden pitkäjänteisen strategian toteuttamisen ja edesauttavat rahoituksen saamisessa”, kertoo Trevianin CFO Minna Jussila

Trevian kiittää EY-tiimiä onnistuneista neuvonannoista. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja tiukoissa aikatauluissa on pysytty. Haluamme erityisesti mainita heidän syvällisen ymmärryksensä yritysrahoituksesta ja korkosuojausinstrumenteista, joka on ollut meille erityisen arvokasta prosessien läpiviennissä. 

Minna Jussila

Minna Jussila

+358 40 738 2126

minna.jussila@trevian.fi

Minna Jussila

Minna Jussila

+358 40 738 2126

minna.jussila@trevian.fi