Koskikatu 27, Rovaniemi

Revontuli

Kauppakeskus Rovaniemen ytimessä

 • Revontuleen on hyvät kulkuyhteydet sekä autolla että kävellen. Kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat kävelykadulle ja autoilijoille on oma lämmin parkkihalli.

Hero Content Image

Lappilaisten olohuone

 • Revontuli tunnetaan kaupunkilaisten kohtaamispaikkana. Kauppakeskuksesta löytyy laaja valikoima erikoisliikkeitä ja kansainvälisiä muotiliikkeitä sekä monipuolisia palveluita koko perheelle.

Hero Content Image

  Kauppakeskus Revontuli

  Kauppakeskus Revontuli sijaitsee Rovaniemen sydämessä Lapin maakunnassa. Autoilijoiden eduksi kauppakeskuksessa on lämmin parkkihalli sekä kauppakeskuksen alta kulkee E 75 –tie. Kävelykatu alkaa heti kauppakeskuksen sisäänkäynneiltä.

  Revontuli tunnetaan kaupunkilaisten kohtaamispaikkana ja yhteisenä olohuoneena, jossa yhdistyy laaja valikoima erikoisliikkeitä ja kansainvälisiä muotiliikkeitä. Revontulesta löytyy myös nuorisotila, lasten taukopaikka sekä erilaisia suosittuja tapahtumia ympäri vuoden. Paikallisten lisäksi myös kotimaiset ja kansainväliset turistit vierailevat Revontulessa, joulupukin virallisessa kauppakeskuksessa.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Erkka Enomaa

  Erkka Enomaa

  +358 50 514 8102

  erkka.enomaa@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Revontulen tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Revontulen sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.