Varikkotie 2, Helsinki

Lanterna

Keskeinen sijainti Itäkeskuksessa

 • Lanternasta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla, Helsingin keskustaan menee vain 20 min. Autoilijoille on 500 ilmaista pysäköintipaikkaa.

Hero Content Image

Sisustamiseen erikoistunut kauppakeskus

 • Lanterna on Suomen ensimmäinen ja suurin rakentamiseen ja sisustamiseen erikoistunut kauppakeskus. Kauppakeskuksesta löytyy kattava valikoima sisustus-, huonekalu- ja kodintavaraliikkeitä.

Hero Content Image

  Kauppakeskus Lanterna

  Kauppakeskus Lanterna sijaitsee Itä-Helsingissä, Itäkeskuksen vieressä. Lanterna on Suomen ensimmäinen ja samalla suurin rakentamiseen ja sisustamiseen erikoistunut kauppakeskus, sisustamisen pikkujättiläinen.

  Lanternasta löytää saman katon alta lähes kaikki Suomen suurimmat huonekaluketjut, sisustusliikkeitä, kodintavaraa sekä suuren K-Raudan. Kauppakeskuksessa on myös runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

  Eläviä kaupunkikeskustoja tarjoaa Agore.fi
  Sari Mustapää

  Sari Mustapää

  +358 40 822 5488

  sari.mustapaa@trevian.fi

  Kysy kohteesta ja vapaista toimitiloista

  Haluan tietää lisää Lanternan tilavaihtoehdoista

  Onko kauppakeskus Lanternan sijainti yrityksellesi erinomainen, mutta juuri nyt ei ole sinulle sopivaa liiketilaa vapaana? Jätä meille yhteystietosi ja me ilmoitamme sinulle, kun sopiva liiketila kohteesta vapautuu. Kerro viestissäsi minkälaista tilaa etsit, minkälaiseen liiketoimintaan sen tulee sopia ja mikä on pinta-alan kokoluokka. Ilmoitamme sinulle heti, kun uusi sopiva tila on vapautumassa.

  Tilojen vuokraus

  Kun tarvitset liike- tai toimistotilaa, kannattaa katsoa ensin Trevianin tarjonta. Käänny puoleemme, autamme mielellämme.

  Kiinteistövarainhoito

  Ainutlaatuinen täyden palvelun kiinteistövarainhoito, joka keskittyy ennakoivaan ja aktiiviseen toimintaan lisäarvon luomiseksi. Meillä on vahva paikallistuntemus, vakiintunut maine ja yhteys tärkeisiin päätöksentekijöihin.

  Kiinteistösijoittaminen

  Räätälöityjä kiinteistösijoituspalveluita juuri sinulle. Alun analysoinnista strukturointiin ja pääoman hankintaan. Lisäksi tuemme due diligence -prosessin läpiviennissä ja dokumentaatiossa.